|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#11
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα!!! Από ότι βλέπω αου έχει τραβήξει πάρα πολύ κιτρικό οξύ!! Εμένα μου τραβάει τόσο σε κανα 20ήμερο, αλλά έχω και ηλεκτρομαγνητική, 8-9 ώρες τη μέρα ανοιχτό!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοιγοκλείνεις την βαλβίδα στην αρχή?? Αν πιέζεις λίγο κάθε φορά την μπουκάλα με το κιτρικό, θα το φτάσεις εκέι που θες χωρίς να χάσεις καθόλου αέριο!! Καθώς πιέζεις θα παρατηρείς άφρισμα στην μπουκάλα με την σόδα και παράλληλα φυσαλίδες να βγαίνουν στην μπουκάλα με το κιτρικό οξύ, καθώς εξισορροπείται η πίεση... πιέζοντας άλλο λίγο αφού σταματήσει η αντιδραση, πάλι το ίδιο... ανεβαίνει σιγά σιγά η πίεση, μέχρι που όταν φτάσει εκέι που θες, σταματάς.. 1,5 με 2 bar είναι σούπερ!! Θα φτιάξω προσεχώς και κανα βιντεάκι με τις διαφορτετικές μεθόδους.. Θα ενημερώνω το θέμα με ότι καινούριο παρατηρήσω!! ------------------------- Για τα υλικά, βρείτε κατάλληλα μαγαζια για αγορά.. Πήρα αρχικά από σουπερμάρκετ, φακελάκια 50gr κιτρικό οξύ με 1,20 ευρώ το ένα και από μαγαζί με βότανα πήρα 500gr με 1,10 ευρώ!!! Επίσης σόδα απο σουπερμάρκετ 350gr 1,15 και από το παραπάνω μαγαζί 1 κιλό με 80 λεπτά.. Προτιμήστε μαγαζιά που πουλάνε με το κιλό, ή και ζαχαροπλαστεία μπορούν να σας εξυπηρετήσουν.. ------------------------- Πόσο κιτρικό και σόδα έχεις βάλει στην φωτό? Αν είναι 200-250gr το καθένα είσαι εντάξει.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 02-01-15 στις 14:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΠΟΣ ΨΥΞΗΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 27-05-13 14:50 |
υπαρχει τροπος? | ignatios1993 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 01-10-12 23:10 |
Help...Α.Ο και τροπος συνδεσης ! | Roussaks | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-09-10 19:53 |
υπαρχει τροπος? | agge | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 18-10-08 23:32 |