|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλεις κλεμες, μονωτικες, λαστιχοταινιες, σιλικονες και τετοια βεβαιως και πετυχαινεις αδιαβροχοποιηση, αλλα η λυση δεν ειναι "επαγγελματική" και φυσικα αν χρειαστει να αλλαξεις λαμπα , πας απο την αρχή.
Επιπλεον, οι πατεντες λυνουν το προβλημα της υγρασιας οχι ομως και της μηχανικης στηριξης. Σε ορισμενες περιπτωσεις απλα δεν κανουν. Δεν αντιλεγω οτι η arcadia εχει στο site της.. οπως εχει και ip64... Το θεμα ειναι οτι ip67 Τ5 δεν εχω βρει σε κανενα μαγαζι.. Σκετα χωρις balast. |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βρει ip67 για τ8 & τ5 αλλά έχουν 2 διαφορετικές βάσεις.
αν υπάρχει ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα να το ψάξω λίγο περισσότερο και να φέρω κάποια δείγματα να τα δούμε.
|
||||
|
||||
![]()
ip67 ειναι αυτο?
![]() αν ειναι αυτο, ναι υπαρχει ενδιαφερον εφοσων ειναι σε λογικη τιμη.Βεβαια η τιμη του www.aquaristic.net δεν νομιζω οτι ειναι σε αυτη την κατηγορια.λογικη δηλαδη.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι. για την βαση υπαρχουν περιθωρια.αυτα της φωτο τα εχω χρησιμοποιησει.
εγω θελω αμεσα 4 τ5 στεγανα, και υπαρχεικαι περαιτερω ενδιαφερον. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok θα φέρω δείγματα και κανονίζω για παραγγελιά.
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα ενα μαγαζι στον Πειραια.
ΤΡΑΝΣΕΛΛΑΣ Ο.Ε. Σαχτούρη 21-23 Πειραιας 2104523335 Το κακο ειναι ομως οτι πουλα μονο χονδρικης , επομενως μεσο καποιου καταστηματος θα εξυπηρετηθουμε...... Davilsnake, οταν εισαι ετοιμος ενημερωσε μας .....να ερθουμε.
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GFON : 21-10-05 στις 10:30 |
|
||||
|
||||
![]()
σαχτουρη εννοεις...
ενδιαφερομαι και εγω για 2 κομματια σιγουρα ....οποτε περιμενουμε ενημερωση . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αδιαβροχα ντουϊ για λάμπες φθορισμου!!! | SpyNet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 12:07 |