|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτη καλη σου μερα κ καλη χρονια κ μην σε πτωει αυτο το γεγονος!!! Το 2213 εχει τον καδο κ κατω εχει το σωληνακι πιυ παεθ στην σωληνα. Το πλαστικο αυτο σωληνακι ειναι βιδωτο στον καδο. Αν εσπασε αυτο υπαρχουν ανταλακτικα. Επισης υπαρχουν μουφες στο εμποριο πλαστικες οπου παλι μπορεις να κανεις την δουλεθα σου. Ο καδος δεν νομιζω να εχει σπασει
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια,ολο το κακο αυτο να ναι..Και γω εχω σπασει την ιδια υποδοχη στο 2211 απο το πολυ σφιξιμο..το εχω ετσι καιρο το μπαλωσα με σιλικονη...
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια δεν θελει πολυ σφηξιμο αυτη η γωνια..εχει ενα Oring μεσα.αμα χανει το αλλαζεις και τελος..αλλιως απο τα πολλα σφηξιματα λογικο ειναι να σπασει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια δεν το έσφιξα πολυ..Οσο βιδωνε βιδωνα και χωρις δύναμη και ξαφνικά άκουσα ένα κρακ το ξεβιδωσα και ειδα το κομμάτι που ειχε φύγει.
Δυστυχώς δεν ειναι το σωληνακι αλλα ο καδος ο οποίος χανει κι όλας τωρα επομένως παω για αλλαγή γιατι το κομμάτι ειναι μεγαλουτσικο και δεν νομιζω οτι με παίρνει για σιλικόνη.
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει ετυχε τοτε..δες στις αγγελιες μηπως υπαρχει κανενα 2213 σε καλη τιμη..
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουνε καδοι ανταλλακτικοι,αν και ισως με τα ιδια λεφτα συμφερει να παρεις ενα ιδιο μεταχ/νο για ναχεις κ εξτρα ανταλ/κα?
ισως λεω,αφου μαθεις το κοστος του καδου,κ αν βρεις φιλτρο στα ιδια λεφτα.... δε βαζεις κ καμια φωτο απτο σπασιμο να το δουμε? μπορει να μην παιρνει σιλικονη αλλα να παιρνει τιποταλλο... αν θες. |
|
||||
|
||||
![]()
1. .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποση ωρα σπατε το αλατι σας; | magman | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 09-02-14 12:21 |
Έσπασε το θερμόμετρο, τι κάνω; | niklal | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 05-02-14 16:15 |
SOS Έσπασε ο πάτος του 90άλιτρού μου!!! | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 62 | 22-01-12 14:02 |
SOS>>>> εσπασε ο καδος του φιλτρου | sifos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 36 | 15-04-11 23:22 |