|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
τα νο3 πρεπει να ειναι 5-10
------------------------- Τους δίσκους τουςπήρα από τον ¶γγελο Δεστουνη. Ήρθαν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Δεν πεδευτηκα καθόλου με την διατροφή τους τους έχω περίπου ένα μήνα και από την πρώτη βδομάδα τα τάιζα φυλαράκια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xaris.f : 29-12-14 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είχες γράψει... 0... παραπάνω.
![]() Προσωπικά ο τρόπος που έχεις βάλει τις ρίζες ΔΕΝ μου αρέσει... αλλά τώρα ΔΕΝ είναι ώρα... για να κάνεις αλλαγές.- |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ψαρια.
εγω τις ριζες θα τις ηθελα λιγο πιο χοντρες |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα φιλε μου και Χρονια πολλα
Την αμμο που την βρηκες ? ειναι καποια μαρκα που πουλανε τα pet shop και μηπως γνωριζεις κοκκομετρια ? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφοι δίσκοι!
![]() Καλοτάξιδοι φίλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ο ιγνατιος.και σε λευκη και σε μπεζ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τις χαίρεσαι τις ψαρούκλες σου φίλε μου!!!!
Απ το αγαπημένο μου οι green.....για το lay out αν τα ψάρια νιώθουν άνετα εμένα μου περισσεύει μιας και τα μάτια μου δεν μπορώ να τα πάρω πάνω απ τις δισκάρες σου!!!! Μακάρι να είχα λίγο χρόνο να πάω και γω σε άγριους δίσκους αλλά..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η υπαρχει κάποιος άλλος ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ λογος; ΥΓ Τα χρώματα τα χειρίστηκα σωστά; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
αισθητικα μια χαρα ειναι.απλως τα ψαρια δεν εχουν που να κρυφτουν.ειναι ορατα απο παντου κ αυτο ισως τα στρεσαρει.γι αυτο μιλησα για λιγο πιο χοντρες ριζες.
το θεμα αυτο με απασχολησε κ με το δικο μου ενυδρειο αρκετο καιρο τωρα κ γι αυτο ψαχνω να αλλαξω τις red moor Που εχω με malaysian driftwood. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπραβο φιλε για το ενυδρειο σου!ειναι πολυ ωραιο!!και οι δισκοι σου φανταστικοι!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά από κοντά είναι ακόμα πιο ωραίοι. Τις ρίζες τις λίγο αλλάξει τις έχω μαζέψει δεξιά και αριστερά
|
|
||||
|
||||
![]()
.... ή πιο μαζεμενες αυτες που εχει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2. Εσύ ξέρεις καλύτερα... τι ήθελες να αποδώσεις!!!!! ![]() ------------------------- Παράθεση:
¶ντε βάλε καμιά καινούργια φωτογραφία... να δούμε λοιπόν!!!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 30-12-14 στις 03:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Discus 2010”, the 5th Italian Discus Contest | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 19-04-10 18:42 |
Wild Discus (2 λεπτα αμαζωνικα) | delta66 | Δίσκοι | 1 | 17-06-08 06:36 |