|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό της βρύσης δεν το πίνουμε ασφαλώς . Βάζοντας 1/3 στο νερό αλλαγής τα νιτρικά δεν γίνονται 1/3 (δλδ 20/3); Και πως μπορώ να περάσω το νερό βρύσης απ' τα προφίλτρα της ΑΟ χωρίς να έχει πρόβλημα η μεμβράνη μου (που θα στεγνώνει εννοώ);
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.waterwaves.gr/index.php?t...ategory_id=197 και πάρε ένα τηλ. στα παιδιά της waterwaves... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για προφιλτραρισμα υπαρχει κιτ με "κλεφτη" πριν την μεμβρανη. Οτι θες στο φτιαχνουν αναλογα τις αναγκες.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο! Κοινωνικό - Φυτεμένο | Skydiver | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 16-05-13 23:53 |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |