|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως υπαρχουν ακτες στη λιμνη που υπαρχουν βυθισμενα ξυλα οπως και ψαρια που ζουν κυριως σε αυτες..Κατα μια εννοια δηλαδη θα μπορουσε να ειναι και βιοτοπικο..Τι ψαρια σκοπευεις να βαλεις?Κατα τα αλλα να επιρρεασει το νερο το ξυλο με τοσο αραγωνιτη και βραχο δυσκολο το βλεπω..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λιγο στο νετ ειδα οτι για να το πετυχεις εισαι στο βαλε-βγαλε ψαρια οποτε δεν ειμαι για τετοια. λεω για 4 χαρεμια μπουνας. |
|
||||
|
||||
![]()
Tα all male δε μ αρεσουν..θεωρητικα κερδιζεις σε χρωματα(οχι σε mbuna..) αλλα χανεις σε συμπεριφορα,φυσικοτητα,αναπαραγωγες..Το Ριο400 ειναι?Για 4 χαρεμια θα εβαζα κι αλλη πετρα ...
|
||||
|
||||
![]()
καλωςηρθες στην αφρικη φιλε!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι το αντιστοιχο του ριο 400 σε διαστασεις, anubias A1500. πετρες θα μπουνε και αλλες δεξια. ------------------------- να σαι καλα Σακη. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
μου εκανες την καρδια περιβολι.σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. ![]() ![]() φυσικα και αστειευομαι.ουτως η αλλιως απο την στιγμη που ανεβαζω το ενυδρειο μου φορα παρτιδα ειμαι ετοιμος να ακουσω και τον αντιλογο και οχι μονο παλαμακια. τις πετρες αυτες τις ειχα και σε παλιοτερο set up με αφρικανες και δεν ειχα θεμα. σπηλιες σιγουρα θα γινουν και αλλες μιας και θα στηθει αλλος ενας λοφος δεξια. τωρα το οπτικο αποτελεσμα ειναι υποκειμενικο και καλα κανεις και δεν σου αρεσει και το λες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 26-12-14 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εύχομαι ένα καλό αποτέλεσμα που να αρέσει σ' εσένα και στα ψαράκια σου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν θες σωνει και καλα να εχει ξυλα το νταμαρι σου, παρε ιδεες απο αυτο το λινκ the central scene.
εκει θα βρεις ενυδρεια κεντρικης αμερικης, με πετρες και ξυλα, οπου με λιγη φαντασια μπορεις να φτιαξεις ενα αφρικανικο που να εχει και λιγα ξυλα με τροπο που δεν θα φαινονται ασχημα στο ματι. δεν νομιζω οτι με ασβεστολιθικες πετρες και αμμο θα σου επηρρεασουν το νερο τα ξυλα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
φανταζομαι και εγω πως τα ξυλα δεν θα επηρρεασουν το νερο. ------------------------- ξεχασα να αναφερω πως το ενυδρειο εχει στρωσει και πλεον μπορει να δεχτει ψαρια. τρεχει ενα fluval 306 γεματο ελαφροπετρα και καποια στιγμη θα πρεπει να προστεθει αλλο ενα φιτρο. σκεφτομουν να παρω ετοιμα χαρεμια(ειχα ανοιξει σχετικη αγγελεια και ειχα ανταποκριση) αλλα το κοστος ανεβαινει. η αλλη λυση ειναι να παρω μικρα ψαρια σε μεγαλες ομαδες και να διαμορφωθουν τα χαρεμια.αν και το βλεπω δυσκολο να μπορεσω να αφαιρεσω ψαρια μεσα απο το ενυδρειο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 26-12-14 στις 13:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μυθος για την επιστροφη των red cherry στην αγρια μορφη τους. | delta66 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 15-02-14 16:45 |
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ! | cpk2010 | Greek Aquarist's Boards | 6 | 18-01-11 19:03 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |