|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τιποτα την μια μερα κολυμπουσε μια χαρα και την επομενη ηταν στον πατο....τον εβαλα καραντινα(ισως λαθος γιατι θα στρεσαριστικε παραπανω) και το πρωι ηταν ανασκελα... |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα , δυστυχώς συμβαίνουν και αυτα, και τα κογκολεζάκια είναι πολύ αγαθα και αξιαγάπητα ψαράκια
|
||||
|
||||
![]()
μ' εχουν πιασει τα γελια!
![]() μαλλον επεσες σε ηρεμα black moor ![]() Αχιλλεα , δεν σε πανε τα moor, αστα.. οταν βρω panda moor , θα σου φερω ενα δωρο ![]() Υπεροχο το νεο μελος, να σου ζησει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελά βρε, ειδικα το μεγάλο μου είναι ένας αγαθος ψιλοχαζοχαρούμενος γίγαντας
|
||||
|
||||
![]()
AAA Γιαννη σε ευχαριστω! Απο τοτε που αρχισα σοβαρα να ασχολουμαι μονο τα 2 moor εχασα, οντως δε με πανε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθεσινο βιντεο
Αν θελετε βαλτε HD |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Αχιλλέα,
μου αρέσει πολύ το ενυδρείο σου γιατί είναι πολύ καθαρό, πολύ όμορφο. Για τα ψάρια δεν το συζητάω, πανέμορφα Και πάλι μπράβο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fancy Χρυσοψαρα | suiveam | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 30 | 01-09-14 19:37 |
Ενυδρειο με fancy χρυσοψαρα | evina | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 15 | 21-02-12 04:43 |