|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα τα βγάζω γιατι μου αρεσει να τη βλέπω άσπρη ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πάντως σε κάτι που θα συμφωνούσα για την ελαφρόπετρα θα ταν για υπόστρωμα σε φυτεμένο όπου εκεί μου έχει δουλέψει πιο καλά !
κ προς αποφυγή παρεξηγήσεων , δεν έθιξα το συγκεκριμένο ορυκτό αλλά επειδή όπως προείπα , την έχω χρησιμοποιήσει κ την χρησιμοποιώ ακόμη κ σήμερα , όμως αυτό που παρατήρησα κ εκείνο ήθελα να τονίσω ,ειναι πως μεσα σε ένα κάνιστρο με ενδεχόμενη υψηλή ιχθυοφόρτιση κ πολλά ταΐσματα λόγω της μικρής κ στρογγυλής επιφάνειας , να κάνουν το έργο πιο δύσκολο στο καθαρισμό! θα κόβει την ροή του νερού κ βέβαια είπατε ότι ανοίγετε το φίλτρο το πετάτε κ το αντικαθιστάτε με άλλο νέο.. όλα καλά όλα αυτά , για έναν αρχάριο , νέο στο χόμπυ μας , ειναι καλό να ξεκινήσει με τα γνωστά υλικά παρά να μπει στα βαθιά! Αν το παιδί έλεγε οτι έχει ένα 2-3 τονο κ έχει ένα sump 120 λιτρα κ έχει σακούλια κτλ τότε ναι ρε παιδιά ας παίξει με ότι θέλει.. στους οξύρρυγχους υπάρχουν 3 φίλτρα , κ σε αυτά έχω κ ελαφρόπετρα όπως κ ζεόλιθο αλλά κ μακαρόνια , κοκοφοίνικα , άμμο κ πολλά σφουγγάρια! Το γεγονός ότι έχουμε τέτοιο (χρυσό)ορυχείο είναι θείο δώρο όπως κ άλλα ορυκτά αλλά για αρχή θα πρότεινα να ξεκίναγε κάποιος με κάτι πιο "κλασσικό" κ όπως είπατε παιδιά είναι λίγα τα λίτρα σε ένα καλαθάκι άρα ας κάνει κ τα πειράματα του! επίσης Σπύρο είπες ότι ολοι περάσαμε απο τα κλασικά υλικά! η τελική απόφαση είναι του καθενός κ δεν είναι κατακριτέα. σε ποσοτική 150 κιλών (οχι λιτρα) που ειχα σε παραγγελία , το λίτρο έκατσε 65 λεπτά κ 20 λεπτα αναλογικα μεταφορικών! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που πεταμε ενας μερος του ή το βραζουμε μια φορα το χρονο, πρεπει να γινεται και σε ολα τα γνωστα υλικα. Το λενε και οι οδηγιες τους συνηθως.
Κι εδω κερδος εχουμε γιατι, ειτε δεν πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα παλι, ειτε γλυτωνουμε το βρασιμο γιατι ειναι οικονομικο και βαζουμε καινουριο αντι βρασιματος. Για του αρχαριους ακομα πιο ευκολο αυτο. Το χρυσορυχειο (νησι) δυστυχως εξαφανιζεται απο το χαρτη. απο την υπερεκμεταλευση
|
||||
|
||||
![]()
Εξαφανίζεται από την υπερεκμετάλευση... και σε λίγο ΔΕΝ θα έχω που να πάω για ψαροντούφεκο... γι' αυτό σταμάτα να τους βάζεις στην "πρίζα"... να βρίσκω κι εγώ κάνα ψαράκι.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και 10 τονους να παρουμε ολοι μαζι, δεν εξαφανιζεται ενα νησι.
![]() ![]() Εσυ ασε ησυχα τα ψαρακια. Φαε κανα σουβλακι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω διατροφή ωρέ... ΔΕΝ μου φτάνουν 4-5 τυλιχτά πλέον!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι ζεολιθου-ζεολιτη και χρησης του.... | kgf12345 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 07-11-16 00:30 |
ελαφροπετρα και ph | ulisse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-03-13 17:09 |
τι ειναι ο ζεολιθος ??? | ilias8573 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-12-09 00:38 |
ΖΕΟΛΙΘΟΣ | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-07-07 14:05 |