|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιος ο λόγος να βάλει cyporax όταν μπορεί να βάλει ελαφρόπετρα, η οποία είναι και πιο οικονομική?
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι και λιγο ασυναρτητη η ερωτηση.
Παράθεση:
Παμε παρακατω. Βαλε ελαφροπετρα, σφουγγαρι κατω απο την ελαφρο και filterwool απο πανω (μη ξεχασεις και τις πρασινες σιτες πανω κατω) και βαλτο να τρεξει παραλληλα με το στρωμενο και καθαρισες. Η ελαφρο θελει πολυ καλο ξεπλυμα να φυγει η σκονη και να βγαλεις οτι κομματια εχουν μαυρακια επανω (αυτα ειναι αλλα ορυκτα προσκολλημενα). Καθε χρονο αλλαζε (εναλλαξ) το 1/3 της ελαφροπετρας με καινουρια. (ή και το μισο αφου εχεις δυο φιλτρα και η ελαφρο ειναι τοσο οικονομικη- για μπορεις να ξεχωρισεις τα δυο μερη ελαφρο και να ξερεις ποιο μερος αλλαζεις καθε φορα, βαλε με μια λεπτη φετα σφουγγαρι αναμεσα τους ή βαλτα σε ειδικο δυχτι βιολογικων - αν παρεις το sera δυχτακι, να βγαλεις καλου κακου, αυτο το πλαστικο κουμπωμα που εχει γιατι εχει ενα ελατηριο μεσα που σκουριαζει, απλα δενετο κομπο με το κορδονακι που εχει)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σας ευχαριστω όλους παιδιά ν στε καλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης186 : 15-12-14 στις 14:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ελαφροπετρα και ξερο ψωμι
![]() καπου εχει ενα αρθρο ο Σπυρος, διαβασε το να την καθαρισεις.. πετας τα μαυρα , παρα πολυ καλο πλυσιμο.. πολυ ομως! και βγαλε και αυτες που επιπλεουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα το να βγάλω αυτές που επιπλέουν να σου πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι Οκ να τις βγάλω το μόνο εύκολο αλλα γιατί (εντελώς εγκυκλοπαιδικα) |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τις εβγαζα για να μην επιπλεουν μεσα στο φιλτρο..
πχ. φιλτρο με καλαθακια.. μην αρχισουν και φευγουν και κανουν βολτες μεσα στο φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε Γιάννη, δεν χρειάζεται, θα βγάλει τις μισές τότε, εγω δεν τις βγάζω, σε λίγες ημέρες δεν επιπλέει καμία,
αν θυμασαι το βιντεο που εβαλα με το φίλτρο μου, αν δεις τώρα δεν επιπλέει καμία
|
||||
|
||||
![]()
ε, οχι και τις μισες ρε συ
![]() δεν επεπλεαν πολλες σε μενα... τις επλενα κανα 2 μερες... κι οσες δεν βυθιστικαν στον κουβα ,τις αφαιρεσα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εξαρτατε απο το φιλτρο επισης και το κ1 ετσι ειναι και το καλυτερο ΔΕΝ ΒΟΥΛΟΝΟΥΝ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμενα η ελαφροπετρα οταν την πρωτοεβαλα επεπλεε μεσα στο νερο κατα το πλυσιμο που ειναι κακο αυτο;Εννοειται και μεσα στα καλαθια επεπλεε οταν την τοποθετησα, τωρα που θα το ξανα ανοιξω το φιλτρο για καθαρισμα θα δω..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι ζεολιθου-ζεολιτη και χρησης του.... | kgf12345 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 07-11-16 00:30 |
ελαφροπετρα και ph | ulisse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-03-13 17:09 |
τι ειναι ο ζεολιθος ??? | ilias8573 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-12-09 00:38 |
ΖΕΟΛΙΘΟΣ | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-07-07 14:05 |