|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ πως είναι μικρό ακόμα το ψαρι, και δεν μπορεί να βάλει στο στομα του 1 ποντο σαλιγκαρι
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι καλα εσυ κι ο Σπυρος.. Εκανα καλη δουλεια... Ακυρωσα Τα Clea Helena και ειπα να μου βαλει αλλες 2 amano να γινουν 4..
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα μεσαια-ενηλικα ramshors δεν τρωγονται απο τα χρυσοψαρα(εκτος εαν ειναι πολυ μικρα).
τα υπολλοιπα ειναι πολυ πιθανον να γινουν μεζες. νεοεκκολαπτομενα σαλιγκαρακια , θα εξαφανιστουν. γενικα , θα απολαμβανεις τα ενηλικα ramshorns και δεν θα εχεις προβλημα με τις γεννες τους. τα ramshorns ζουν εως και 5 βαθμους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=JnL9...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Narvian : 16-12-14 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black moor σε εξωτερικο χωρο | tolee | Χρυσόψαρα | 23 | 19-07-14 12:08 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |