|
|
|||
|
|||
![]() στο moon light με φοβερη μουσικη!!! ------------------------- στο moon light με φοβερη μουσικη!!![/QUOTE] ------------------------- Μετρησης της ωρας! SG 1027 Kh 7.7 Alkalinity 2.73 Ca 460 επιτελους καταφερα να το ξεκωλισω απο το 500 Mg 1440 Po4 0.00 Pk -8? το μονο που με απασχολει ειναι το Ph που για καποιο λογο ειναι λιγο πεσμενο.Μπορει να ειναι και θεμα τεστ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 15-12-14 στις 10:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου σάκη όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερο.
Σου το έχω πει ότι θα κάνεις κάτι τρομερό. Τα κοράλια σου ήδη έχουν τρομερό χρώμα. Να δεις πως θα 'ναι σε ένα 6μηνο απο τώρα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σιγουρα παντος το φωτιστικο βοηθαει πολυ στην αναπτυξη..... Τα κοραλια εχουν αλλαξει χρωμα και μεγαλωνουν πολι γρηγορα. Τωρα εμεινε να κολησω τον βραχο και τσ κοραλια στην.τελικη τους θεση. |
|
|||
|
|||
![]()
Σακη τα σπαει φιλαρακι το ενυδρειο σου!
Εκανες καποια προσαρμογη απο τις τ5 σε λεντ η μπαμ και κατω? σε ρωταω για να ξερω τι να κανω και εγω! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εκανα αλλα μην φανταστης κατι ιδιετερο! μια μερα στο 75% δευτερη στο 90 και τριτη 100% |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος αν ειναι θα κανω και εγω μια σταδιακη αλλαγη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σαν την συντηρηση μετα απο αρκετες μερες αδεια δεν εχει!!!
![]() ![]() ![]() Θα το πω για ακομα μια φορα το φωτιστικο μαμαει!!!! πολυ δυνατο οπλο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |