|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πίστευα ότι ήταν από το ηλιακό φως. Τελικά αυξησα τον φωτισμό του ενυδρειου Χ 2, και η αλγη υποχώρησε Το ενυδρειο εχει κατα βαση ανουμπιες Τα γραφω μηπως τελικα δεν φταιει ο μη ανταγωνισμος λογω ελλειψης φυτων ή ο ηλιος, αλλα ο λίγος φωτισμος Κι εγω θεωρούσα πως λογω ηλιου δεν θα έπρεπε να εχω εντονο φως, αλλα τελικα ειχα πεσει εξω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κι εγώ θέματα με άλγη (στην αρχή ήταν πράσινη πάνω στο τζάμι, μετά την έξυσα, πήγε έκατσε στο χαλίκι και πάνω στο κερατόφυλλο και έγινε καστανόμαυρη). Υπάρχουν και μικρές ποσότητες τριχοειδής άλγη.
Αργότερα, ήρθαν απρόσκλητοι επισκέπτες (μικρά καστανά σαλιγκάρια) που δείχνουν να αρέσκονται στη γεύση της (καφε-μαυρο-πρασινης). Αυτό που είδα σήμερα είναι τρομερή ποσότητα φυσαλίδες αέρα (pearling?) πάνω στην άλγη που είναι πάνω στο κερατόφυλλο, χωρίς να έχω κάνει αλλαγή νερού (έγινε πριν 15 μέρες) ή κάποια άλλη σημαντική αλλαγή. http://postimg.org/image/73aa4ntzf/ http://postimg.org/image/hbrlpnwkp/ Δε ξέρω τι φαίνεται στις φωτό, το νερό δεν είναι θολό αν φαίνεται κάτι τέτοιο. Οι απορίες μου είναι οι ίδιες με του Τάκη (τι άλγη είναι και αν είναι pearling αυτο) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aπορία σχετικά με glossostigma elatinoides και άλγη | genediver | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-04-11 09:59 |
άλγη | j.p. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 08-06-10 04:34 |
άλγη ? | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-10-09 14:20 |
άλγη? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-06-07 18:29 |
Μωβ άλγη??? Μωβ??? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 27-01-06 19:45 |