|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα την TUNZE coral gum.
για κοραλια ισως να ειναι καλη, αλλα για τα βραχια δεν ξερω... εφτιαξα το ενα κομματι απο τα βραχια οπως τα θελω και κολλα εβαλα σε ενα σημειο να δω αυριο τι θα εχει γινει... ------------------------- παιδια τελικα δεν καθησα να περιμενω να στεγνωσει η κολλα... αλλαξα τροπο ενωσης μιας και το πρωτο δεν μου καθοταν καλα... το φοβομουν. βασικα εγινα σαν ζωντανος βραχος αφου τροχιζα τα κομματια να τα ταιριαξω οσο πιο καλα μπορω και ειχα γινει μεσα στη σκομη... τελικα τα ταιριαξα ενα ενα τα ενωσα μεταξυ τους προχειρα με ταιραπς και αφησα το ενα κομματι κολλημενο με την κολλα να δω αυριο αν θα εχει κολλησει και ποσο καλα... ειχα και καποια σπασιματακια στην προσπαθεια να κανω τις τρυπες, αλλα μικρο το κακο.. σορρυ για την ποιοτητα των φωτο αλλα ειναι απο κινητο.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-12-14 στις 18:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη δουλεια θα κανεις με τσιμεντο υπερταχειας αν θυμαμαι sikal ειναι η μαρκα φιλαρακι η ενυδρειακες περαωαπο ασυμφορες δεν θα κανουν και την δουλεια που θες εσυ. Θα σπαει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα σκετο τσιμεντο, θα κανει η' θα σπαει και αυτο??
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ Θανάση πάντως με τσιμέντο ταχείας έχω κολλήσει τον βράχο.Αλλα θέλει να είσαι αποφασισμένος γιατί σε 10-15 δευτερόλεπτα έχει κολλήσει...
------------------------- Εμένα Κώστα είναι Bauer το τσιμέντο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 10-12-14 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια παιδια. οποτε αυριο θα παω να κοιταξω για τσιμεντο ταχειας ...
λογικα η μαρκα δεν μας νοιαζει ε...?? ξερετε αν βγαινει και σε λευκο?? ------------------------- παιδια τωρα θυμηθηκα οτι εχω αυτο το τσιμεντο ταχειας.... λογικα κανει ε?? http://www.isomat.gr/%CE%A3%CF%84%CE...tpl/menu-id-61
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-12-14 στις 23:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλό αυτό Γιάννη ;
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εκανα δοκιμη πριν λιγο. οτι και να πω ειναι λιγο....
κολλησε τοσο γερα που οσο και αν προσπαθω να το ξεκολλησω δεν γινετε. και πιστεψτε με εχω δυναμη... !!! γραφει οτι στεγνωνει σε 2-3 λεπτα, αλλα το αφησα κανα μισαωρο λογο και δουλειας και εκανε τρομερη δουλεια!!!! οποτε ουτε τρυπες , ουτε πλαστικες βεργες, ουτε ταιραπς... πιο ασφαλες με αυτη το τσιμεντο δεν γινετε!!!
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασμένα πράγματα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κωστή μία χαρά ήταν.Κόλλησα και μετά από 10 λεπτά γέμισα με νερό.Κανένα πρόβλημα.Θέλω να ξεκολλησω ενα κομμάτι μέσα στο ενυδρείο και δεν μπορώ....
Θανάση καλώς το δεχτηκες...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αν και ακομη δεν μπορειτε να καταλαβετε και πολλα απο τις φωτο σας δειχνω τα μεχρι στιγμης κολληματα και τα κομματια που εχω φτιαξει. αυτα που βλεπετε θα ενωθουν καποια μεταξυ τους για να βγαλω το αποτελεσμα που εχω στο μυαλο μου... αυτο που δεν εχω αποφασισει ακομη ειναι πως μπορω να ανακατεψω βραχο με branches και κατα ποσο θα βγει ενα ομορφο αποτελεσμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 14-12-14 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση είναι όπως τα λέει ο Γιάννης. Πρέπει να εισαι σίγουρος για τα κολληματα σου, γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή
|
|
||||
|
||||
![]()
το προσπαθω....
![]() ![]() ευχαριστω!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χθες παρελαβα με μεγαλη μου χαρα το ενυδρειο στο μαγαζι και σημερα μετα απο πολλες δυσκολιες και κουραση
το ενυδρειο μπηκε στην θεση του!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
file:///C:/Users/%CE%A3%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3/Downloads/010701010020000043_Sikalastic_152_gr%20(1).pdf http://grc.sika.com/el/solutions_pro...d1/sika_l.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |