|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread....5%F1%F6%E7/#44
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-12-14 στις 01:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, ευχαριστώ για την ενημέρωση! Απο πλύσιμο είμαι σχολαστικός πάντα έτσι κι αλλιως!
-Μιας και εχεις παει, μήπως ετυχε να πάρεις και άμμο χαλαζιακή?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , τη μαύρη, την εχω στο χρυσοψαράδικο, και αυτη θέλει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πλυσιμο
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα, παλι θα με κραζει η δικιά μου για το μπάνιο! Χαχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακουαφόρτε παραμάσχαλα και επι τόπου δοκιμη! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, θα δοκιμασω να δω εκεί επι τόπου όταν πάω. Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Που χρειαζεται το ακουφορτε για την εξακριβωση της χαλαζιακης?
Εγω βαζω ζεολιθο σχεδον παντου ![]() ![]() Δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα .... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλο στα φυτα στις γλάστρες ο ζεόλιθος και αλλο στο ενυδρείο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεσμευει τα βαρεα μεταλλα που τυχον θα υπαρχουν αν οχι σε ποσιμο νερο ισως σε πηγες οπως το νερο μιας λιμνης ...μιας και ειναι ενα απο τα ελαχιστα αρνητικα φορτισμενα ορυκτα . Υγ.: το θεωρω ιδανικο ορυκτο προς χρηση τοσο για φυτα και ζωα οσο και για ανθρωπινη καταναλωση ...(υπαρχει με την αναλογη επεξεργασια σε καποια φαρμακεια ) Ισως ναμην ενδεικνυτε για ψαρια που θελουν οξινα νερα αφου δημιουργει ενα ph λιγο πιο αλκαλικο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζεόλιθος και οξύτητα !! | akisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 01-12-05 23:24 |