|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στη κατάψυξη θεωρώ πως δεν θα επιζήσει τυχόν παράσιτο, που θα καταφέρει να επιζήσει μετά το καθαρισμό, αλλά δεν μπορώ να μαζεύω και κάθε μέρα σκουλήκια, μαζεύω κάθε 15-30 ημέρες, μη τα ξεκληρίσω και όλα τα σκουλήκια, να μείνουν και μερικά να πολλαπλασιαστούν
|
|||
|
|||
![]()
Καλό αυτό αλλά δεν ξέρω αν το μικρόβιο πεθαίνει στην κατάψυξη ή βρίσκετε σε λίθαργο αν υπάρχει! Η διαδικασία καθαρίσματος απλα τον κόβεις σε μια μερια και τον στραγγίζεις;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετα το ζεμάτισμα με βραστό νερό, παίρνω τη τσιμπιδα (αυτη τα 27 εκατοστα) και πιάνω όσα μπορώ και με το ψαλίδι κόβω σε κομματάκια, μετα πλύσιμο γιατί βγάζουν πάλι μαυρίλα απο το στομάχι τους, σταγγισμα και καταψυξη
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία θα το δικιμάσω και αυτό αφού είναι απλό και υπάρχει έτοιμοι τροφή πάντα στην κατάψυξη!Όταν λες ζεμάτισμα πόση ώρα τους αφηνεις σε καυτό νερό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανα λεπτό, ξεβγάζω μετά και κόβω, δεν τα αφήνω πολύ ωρα να μη γίνουν και βραστα
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία σε ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσω και εγώ και μάλλον θα τους βράσω σε σκορδόζουμο! Α ρε μεζεδάκια που τρώνε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιες φορές βάζω σκορδόζουμο μετά το κόψιμο και τα βάζω στη κατάψυξη, αλλά τώρα επειδή τα ταίζω κάποιες φορες με DIY τροφή που έχει σκόρδο, δεν βάζω στα σκουλίκια, μην είμαστε και υπερβολικοι με το σκόρδο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διατροφή γόνου multies. | ilias ts | Διατροφή | 8 | 19-07-14 15:15 |