|
|
|||
|
|||
![]()
Και η τελική φωτογραφία του ενυδρείου με το έπιπλο έτοιμο. εκεί που είναι το φελιζολ θα μπει περιμετρικά σοβατεμπί στο ίδιο χρώμα , όπως επίσης θα μπεί περιμετρικά το ίδιο και στην οροφή στους 5 πόντους .
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα εισαι απο εξοπλισμο!!! το φωτιστικο σου ειναι μεγαλο... αλλα επιδη ειμαι σιγουρος πως δεν θα μεινεις σε fish only μια χαρα το πηρες...
καλη συνεχεια.... και αναμενουμε φωτο απο τις εργασιες....
|
|||
|
|||
![]()
όπως είπε και η γυναίκα μου τόσο κόπο στην κατασκευή , τρυπημα τοίχου , κλπ κλπ περιμένει να δει έναν ζωντανό πίνακα ζωγραφικης...αλλιώς ....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε πας για reef.... xaxaxaxa
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπέρα!
Πολύ ωραία κατασκευή. Το ΄χεις με τα diy φαίνεται πολύ καλά! ![]() Πολύ ωραία όλα. Συνέχισε και ενημέρωνε μας με την πορεία του! Το έπιπλο δεν θέλει μια κεντρική κόντρα απο κάτω; Ρωτάω γιατί πολύ αεράτο το βλέπω και φοβάμαι μην έχει θέμα όταν θα μπει νερό μην λυγίσει η επιφάνεια που πατάει το έπιπλο. |
|
|||
|
|||
![]()
το έπιασε το μάτι σου αλλά και το δικό μου...
![]() ![]() ![]() παρέλαβα και το σκιμερ και αναμένεται ένα ταψακι για να σηκωθεί πιο ψηλά μιας και το sump ότι έχασε σε μήκος το πήρε σε ύψος .... Αν έχετε συνηθίσει να βλέπετε κατασκευές sump και αναπληρώσεις κλπ σε οριζόντια σειρά εδώ θα τα δείτε σε κάθετη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΡΩΤΗΣΗ!!!
διαβαζω σε άλλα ποστ ειδικά για το θέμα αυτό ότι καλό είναι να μην βιδώνουμε το επιπλο στον τοίχο γιατί έτσι θα παρει την ταλάντωση του σπιτιου σε περιπτωση ενός σεισμου και δεν θα το αφήσει να μετακινηθεί πχ 5 πόντους δεξία αριστερα. στην περίπτωσή μου όμως το sump δεν είναι από κάτω για να παει βολτα μαζί αλλά περνάει μεσα από τον τοίχο .... οπότε αν φύγουν οι σωλήνες τότε το κακό που θα γίνει θα είναι το ίδιο... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φίλε μου, άσχετος με τα θαλασσινά αλλά η κατασκευή σου τα σπάει, και με το μεράκι που έχεις είμαι βέβαιος πως και το ενυδρείο θα είναι έργο τέχνης.
Μια μικρή παρατήρηση, (δεν ξέρω αν ήδη το έχεις κάνει) από προσωπική εμπειρία, όταν έχω ξύλινη κατασκευή σε εξωτερικό χώρο , τη περνάω αρκετά χέρια συντηρητικό ξύλου διαλύτου, έχει αποδειχθεί σωτήρια, και σε ξύλα και σε κόντρα-πλακέ. Και πάλι μπράβο για τη κατασκευή σου, παρακολουθώ όλη την εξέλιξη ------------------------- Παράθεση:
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-12-14 στις 11:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΣ | BASILISPOINTER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-01-12 22:40 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
κατασκευη ενυδρειου | nakos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-02-11 20:51 |
Κατασκευη ενυδρειου??? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-11-10 10:01 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |