|
|
||||
|
||||
![]()
Γραφει στην περιγραφη του φιλτρου οτι περιλαμβανει ολα τα υλικα φιλτρανσης, οποτε μαλλον συμπεριλαμβανεται το βιολογικο υλικο:
http://www.igna.gr/index.php/eshop/f...-hw-302-detail Δεν εχω αγορασει για να εχω εμπειρια, αλλα δε βλαπτει να επικοινωνησεις με το καταστημα πριν την παραγγελια για επιβεβαιωση.
|
||||
|
||||
![]()
Τελειως ενημερωτικά, όταν με το καλό το αγοράσεις...γράψε κάποια στιγμή εντυπώσεις για το συγκεκριμένο φίλτρο
Σε πόσα λίτρα ενυδρείο θα μπει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paraskevas : 07-12-14 στις 11:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω 2 τετοια, μεσα στο κουτι δεν εχει τπτ παρα μονο ενυδρειακο βαμβακι.....
Απο βιολογικο μονο αυτο που στελνει το igna.gr(ελαφροπετρα) με τα φιλτρα. Επισης ειναι αψογο φιλτρο ειδικα για τα λεφτα που κανει.... Διαβασε και το post του delta66 για να μην εχεις θεμα με τραβηγμα αερα απο το μπαστουνι εισαγωγης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- παιδες μολις επικοινωνισα με το μαγαζι και το φιλτρο ερχετε κομπλε με τα βανακια του και απο βιολογικο υλικο διαλεγεις η στο στελνουν γεματο με ελαφοπετρα η με μακαρονι. τι λετε να ειναι καλυτερο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paraskevas : 07-12-14 στις 11:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως ειχε μεσα υλικα,
Βιομπαλες, μακαρονι, βαμβακια ... κινεζικα. Αλλα ηταν λιγα. Δεν γεμιζαν τα καλαθια καλα. Εβαλα στο κατω τις βιομπαλες και δεν θυμαμαι τι αλλο, αναλογα τι ειχα διαθεσιμο (ή απο πανω τους σφουγγαρι που εκοψα μονος μου ή το μακαρονι τους ή σιποραξ ή ελάφροπετρα) και στα αλλα εβαλα ελαφροπετρα. Το βαμβακι τους δεν μου αρεσε και εβαλα filterwool, πανω πανω.
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τι προτυνεις να τους πω να το γεμισουν ελαφοπετρα η μακαρονι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
αξιολόγηση εξωτερικού φίλτρου | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 10-01-10 22:49 |
Στρώσιμο εξωτερικού φίλτρου! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-12-08 18:43 |