|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αχιλλέα, πολύ όμορφο και αυτό, και καθαρό και κρυστάλλινο όπως και το χρυσοψαράδικο σου
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω.
Φυτα θα μπουνε οταν ανεβασω θερμοκρασια που τοτε πανε σε περιοχες με βλαστηση για αναπαραγωγη. Ετσι τουλαχιστον το εχω στο μυαλο μου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο !!!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμρρφο το ενυδρειο...και τα συννεφάκια επίσης!!!
Λιγο η μεγάλη πετρα στα αριστερα με "χαλαει"! Εννοω μου φαινεται πολυ μεγαλη |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα την ηθελα και εγω λιγο μικροτερη αλλα δεν βρηκα κατι καλυτερο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και εγώ στήνω ενυδρείο με τα ίδια ψάρια το είχα ψάξει λίγο περισσότερο και ύστερα από υποδείξεις ενός φίλου θα στηθεί όσο πιο βιοτοπικό γίνεται.
Σου παραθέτω μερικές φωτογραφίες για να πάρει εικόνα λίγο από τον βιότοπο που ζουν ![]() ![]() Στο παρακάτω link θα βρεις ένα ενυδρείο που το θεωρούν το πιο σωστό στήσιμο http://www.practicalfishkeeping.co.u...t.php?sid=2950 Προσωπικά δεν μου αρέσει αλλά είναι πιο κοντά στο δικό σου. Πριν ένα χρόνο περίπου είχε συζητηθεί για τον συγκεκριμένο βιότοπο.. δες μερικά σχόλια http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ountain+Minnow
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Βιότοπος των Tanichthys albonubes (White Cloud Mountain Minnow) | stratigos24 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 15 | 16-09-13 23:45 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Αναπαραγωγή tanichthys albonubes (white clouds)! | neos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 8 | 09-11-11 01:10 |