|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουδείς???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το πιό εύκολο που μπορώ να φανταστώ με βάση την περίεργη συμπεριφορά των μελανοταινιών είναι η έλειψη οξυγόνου.
Τώρα το τι άλλο μπορεί να έγινε....... |
|
||||
|
||||
![]()
Μια αλλη υποθεση που εκανα και με δεδομενο το θανατο (πλην ενος) και του προηγουμενου κοπαδιου μελανοταινιων, ειναι η υπαρξη καποιου ιου....σε συνδυασμο με το οποιο στρες των ψαριων και την (ισως) χαμηλη οξυγονωση ειχαμε αυτο το αποτελεσμα (χωρις εμφανη σημαδια, αιφνιδιος θανατος)....υπ'όψην οτι ολα τα ατομα ηταν μερος κοπαδιου ενος χρονου σε ηλικια, αψογο στην υγεια και στην κινηση....κατι υποθετω προυπηρχε (και μαλλον εχει παραμεινει).........αλλη σκεψη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει.
Οταν (προ αμνημονευτων χρονων) ξεκινουσα εκεινο το περιφημο φυτεμενο, και πειραματιζομουνα στην δοσολογια CO2, τα πρωτα ψαρια που "χτυπουσε" το πολυ CO2 ηταν τα preacox που ανεβαιναν αμεσως στην επιφανεια (ενω τα υπολοιπα ψαρια συμπεριφερονταν κανονικα). |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μια απο ιδια ... ειχα ανεβασει την δοσολογια του co2 και απεβιωσαν
3 μελανοταινιες preacox ...η μια ηταν και του τολη ενας παππους δεν ξερω ποσο χρονων ( αφου ειχε χασει ουρες και απο πλευστοτητα να μην πω ) |
|
||||
|
||||
![]()
...αρα όταν με το καλό περάσει ο καιρός και φύγει η τυχόν ασθένεια, να μην μπώ στον κόπο να πάρω τις Boesmani για φυτεμένο που μου αρέσουν...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aποστολη οπως θυμασαι στο φυτεμενο που εχω, βρισκονται 4 parva και εχει μεγαλα επιπεδα CO2 και ποτε δεν τις ειδα στην επιφανεια επισης........IMO, IME δεν ειναι θεμα CO2....εκτος κι αν μιλαμε για "πολυ" CO2...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Melanotaenia preacox Τι έχει; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 22:29 |