|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν την βλέπω πολυ καλά την Cuba εκτός κι αν φταίει η φωτό Σαν ξεριζωμενη μου μοιάζει λίγο.
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο ξεριζωμένη η φωτογραφία μάλλον
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Σε ευχαριστώ, μάπα drop checker μου στείλανε ![]() ![]() ------------------------- Υποθετικα ρώτησα για το ph5.. ------------------------- Οπότε ουσιαστικά το drop checker είναι σαν κάποιο οπτικό alert όταν ξεφεύγουν τα πράγματα, και ακριβή αποτελέσματα έχουμε με μετρήσεις ph και KH και το πινακάκι.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 02-12-14 στις 01:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το σύστημα που εχεις για διοξείδιο να μην το ανοιγοκλεινεις αλλα κ ουτε να βαλεις ηλεκτρομαγνητικη.
Μια φορα θα το ρυθμισεις και ας παραμεινει ανοιχτο μεχρι να τελειώσει. Bρες την επιθυμητή τιμη χωρις να κοιτας drop checker και φυσαλιδες αλλα με πινακακι οπως ειπες. Επισης να κοιτάξεις τα σωληνάκια αν πετρώσουν να τα αλλάξεις και να ελέγχεις τις ενώσεις οτι ειναι σφιγμένες καλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα πρεπει να βάλεις μέσα νερο με kh 4 και της σταγόνες απτό τεστ ph Και κοιτώντας το drop checker τι ph έχει μετά απο 1-2 ωρες μέσα στο ενυδρειο , Πας στο πινακακι και έστω οτι το drop checker έχει 6.8 ph και kh4 άρα έχεις 19ppm co2 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα.. οπότε και νερό από το ενυδρείο να βάλω όπου έχω προς το 4 περισσότερο ΚΗ, το ίδιο δεν είναι? Αλλά και όποια άλλη ανθρακική σκληρότητα να έχω το ίδιο δεν θα ήταν αν έβαζα νερό από το ενυδρείο, εφόσον ήξερα την τιμή της? Ή μήπως το υγρό από το μπουκαλάκι δουλεύει μόνο με ΚΗ4 διάλυμα? Σόρρυ που σας πρήζω, απλά το drop checker νόμιζα ότι ήταν κάτι "ειδικό"...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα, δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά το πινακάκι για να υπάρχει θα πρέπει να ισχύει και για μέτρηση του pH/KH του ενυδρείου μας, διαφορετικά θα είχε μία μόνο οριζόντια στήλη για ΚΗ=4, σωστά?
¶ρα, έχοντας υπ' όψην ότι υπάρχουν οι αποκλείσεις που αναφέρατε (υποθέτω χρήση peat moss, τανίνες κλπ...) μπορούμε να έχουμε ένα μπούσουλα μετρώντας το pH/KH του ενυδρείου μας.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Μάπα το drop checker το είπα γιατί δεν υπήρχε μέσα το μπουκαλάκι με το ΚΗ4 διάλυμα, μόνο οι σταγόνες για το pH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|