|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη για πες τη γνωμη σου εως τωρα για τα Brichardi...λεω να βαλω και γω μερικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, δεν τα εχω πολύ καιρό ξέρεις, είναι μικρα ακόμα, μεγάλωσαν λίγο θα έλεγα αλλά κ πάλι είναι μικρα. σε σχέση με την πρώτη βδομάδα που τα είχα, έχουν πάρει περισσότερο θάρρος κ κυκλοφορούν πιό πολύ εξω από τις πέτρες. έχουν πλάκα ειδικά όταν τα τάιζω. στις πέτρες μπαίνουν μέσα μονο όταν βάζω χέρι στο ενυδρείο και το βράδυ που είναι σκοτεινά. μια καλύτερη γνώμη για τα συγκεκριμένα ψάρια πιστεύω θα εχω μετά από μερικούς μήνες ίσως και χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωχ ωχ...
οπότε τι μου προτεινεις να βαλω Κλεοβουλε μαζι με τα Julidochromis? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αμμωνια και νιτρωδη 0 νιτρικα 10-20 (αποτελεσμα λιγο πριν την εβδομαδαια αλλαγη νερου) pH 8.0 GH 9 KH 6 τα τεστ εγιναν με τα υγρα τεστ της API και της JBL ειναι λογικο αντι να ανεβουν οι σκληροτητες απο το πασχα να κατεβουν προς τα κατω? ![]() ------------------------- παιζοντας σημερα με μια DSLR ενος φιλου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ελπιζω να σας αρεσουν οι φωτογραφιες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 10-11-14 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες οι φωτο
![]() Όσο για τις σκληρότητες, είναι λογικό να πέφτουν αφού με τον χρόνο προχωράει η οξείδωση, προστίθενται οξέα από την ουρία, τα περιττώματα, την αποσύνθεση των τροφών κλπ Τα ασβεστολιθικά πετρώματα-υποστρώματα, ο αραγωνίτης κλπ κυρίως μας προφυλάσσουν από απότομες πτώσεις των τιμών και τις σταθεροποιούν προς τα πάνω. Δεν απελευθερώνουν στο νερό εύκολα, όπως λαθεμένα θεωρείται, ανθρακικά, παρά μόνο υπό προϋποθέσεις και σε όξινο περιβάλλον. Θα πρότεινα να κάνεις μια σκούπα βυθού (δεν ξέρω πόσο βαθύ υπόστρωμα έχεις και αν το καθαρίζεις συχνά) και να ανεβάσεις σταδιακά τις τιμές χρησιμοποιώντας το Seachem Tanganyika buffer (ανεβάζει kh,gh και Ph). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() σκουπες βυθου κανω σπανια δεν βλεπω να κανει δουλεια, βασικα δεν εχει καθολου βρωμια ο βυθος, εχω αρκετη ροη γενικα νομιζω στο ενυδρειο αυτο. το υποστρωμα ειναι γυρω στους 2 με 4 ποντους στο μεγαλυτερο μερος του ενυδρειου και σε καποια σημεια λογο του σκαψιματος των ψαριων εχει φτασει στα 7-8 εκατοστα οσο για τις σκληροτητες οκ θα το κοιταξω σιγα σιγα μηπως να τις ανεβασω με επσομ σαλτ σοδα και τανγκανικα μπαφερ κ ας το φοβαμαι λιγο. να κανω μια αλλη ερωτηση. εχω ενα νεριτε σναηλ μονο του εκει και μετα απο τοσο καιρο που το εχω τωρα τον τελευταιο μηνα αρχισε να αφηνει αυγα στις πετρες. ξερω οτι δεν θα εκκολαφτουν αλλα γιατι τωρα αρχισε κ οχι απο τοτε που το πηρα λιγο μετα το πασχα φετος? και νομιζα οτι πετυχα αρσενικο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα φιλε μου! μπραβο σου!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
να εισαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω
![]() και εσυ εχεις ενα ενυδρειο απαιχτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι πολυ όμορφο και ωραία ζυγισμένο στην όψη
Τα ψαράκια πως τα πανε μεγάλωσαν καθόλου;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τα ψάρια ναι άμε μεγάλωσαν, όχι όλα το ίδιο, αλλά λιγότερο αλλά περισσότερο αλλά ναι μεγάλωσαν σίγουρα σε σχέση με τότε που τα πήρα, ήταν τόσο δα μικρα. φαίνεται κ από τις φωτογραφίες νομίζω. έχουν ακόμα βέβαια πιστεύω μέχρι να φτάσουν στο τελικό μέγεθος. είναι κ τα δέκαπέντε μέσα κ μέχρι στιγμής είναι όλα καλά από όσο μπορώ να δω. |
|
||||
|
||||
![]()
απο διατροφη τι τους δινεις?
|
||||
|
||||
![]()
Απο τοτε που τα πηρα τους εχω δωσει τις παρακατω τροφες
1 ) Tropical Tanganyika Flakes 2 ) New Era Cichlid Pellets Rift Lake Red 3 ) Ocean Nutrition Cichlid Omni Flakes 4 ) New Life Spectrum Cichlid Formula 5 ) Seachem NutriDiet Cichlid 6 ) Tropical Tanganyika Chips 7 ) Ocean Nutrition Cichlid Omni Pellets 8 ) Tropical Spirulina Super Forte Granulat Πιο πολυ απο ολα τους εδινα το 2 και το 4 και τωρα τελευταια μια φορα τη βδομαδα τους δινω το 8 ![]() ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 04-12-14 στις 01:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πέτυχα σήμερα τα πρώτα μικρα στο ενυδρείο αυτό
![]() ![]() ------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=A4SEC...e_gdata_player Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 30-12-14 στις 16:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ το πήρες το δωράκι σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα!!Κερδιζουν και χρονιά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ όμορφο ενυδρειο και φανταστικά ψαράκια.
|
||||
|
||||
![]()
θανκς παιδια να ειστε καλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα να ειναι αραγε τα μικρα ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολλα τα ατιμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
27 , τα μετρησα
![]() να σου ζησουν Γιαννη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Γιαννη να σου ζησουν!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Γιάννη.
![]() Μεγάλη ροή έχεις ή βλέπω λάθος; |
|
||||
|
||||
![]()
να ειστε καλα παιδια, 27 σιγουρα δεν ειναι. βρηκα μολις και αλλα δυο τετοια σε αλλα σημεια στο ενυδρειο. μπορει και να ειναι και εκατο τα μικρα χα χα. δεν ζουν για πολυ ομως, δεν τα ταιζω βασικα με καποια τροφη για μικρα. εχουν μεινει 10 μεγαλα τελικα απο τα 16 που μπηκαν περσι στο ενυδρειο εδω. περιμενω σιγα σιγα να αραιωσει, δεν ειναι καλη ιδεα να μπαινουν πολλα μεγαλα μπριχαρντι σε ενα 200 λιτρο τελικα. πιανουν τους χωρους τους και απομονωνονται οι αδυναμοι και δεν επιβιωνουν απο το στρες. προσπαθησα πολλες φορες να τα πιασω τα περισσευομενα μεγαλα για να τα δωσω, κρυβονται με το παραμικρο ομως στις πετρες μολις μπει χερι στο ενυδρειο.
να εισαι καλα κυρ Νικο, που φαινεται η ροη η μεγαλη? νορμαλ μου φαινεται εμενα παντως για τα ψαρια αυτα. ενα Eheim 2217 τρεχει με το μαμισιο εσωτερικο φιλτρακι του (Bioflow 3.0 κ ας εχει αλλαχθει η αντλια του με μια χιλιαρα Hydor) μηπως επειδη φαινεται καπως η αμμος? απο τα σκαψιματα ειναι. στηνουν φωλιες γυρω γυρω απο τις πετρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη να σου ζησουν!
πολυ ωραια ειναι ![]() εχεις κανει πολυ ομορφο ενυδρειο. αφου κολλησα κιεγω οταν το ειδα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάνναρε, να σου ζήσουν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο να μεγαλωσουν!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 Λιτρα Tanganyika Lake | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 04-01-14 21:28 |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ | kalomoiris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 11-05-09 14:11 |
Μια πρωτη γευση | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-09 04:38 |