|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
http://kpe-kastor.kas.sch.gr/kleida/kleida_8.htm
εμένα μου μοιάζει για πλανάρι όπως στην δεύτερη φώτο ------------------------- Α κάτι ακόμα, τι είναι το φατσοβιβλίο; ------------------------- Για πες μου την άποψη σου αγαπητέ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη captainzamanfou : 29-11-14 στις 01:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη δευτερη φωτο ειναι πλατυέλμινθας.
|
||||
|
||||
![]()
Θα βοήθαγε περισσότερο... ΑΝ έβαζες κάποιο video... ώστε να φανεί πως κινείται.
![]() Το "φατσοβιβλίο"... είναι ο όρος που χρησιμοποιώ... για το facebook.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως γνωρίζετε τι μπορεί να ειναι αυτά ; | Mpegleris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 23-08-14 09:07 |
ποιος μπορεί να μου πει τι είναι αυτό το σκουλήκι??? | karajohnnick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 06-10-10 18:49 |
Τι μπορεί να είναι αυτά???? | fitos100 | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-10 21:39 |
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-09 15:15 |
Τί μπορεί να είναι ; | Minakki | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 44 | 25-09-08 11:59 |