|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,επαθα την ιδια ζημια απο απροσεξια μου,και μου εστειλε ο Νικολουδης Δημητρης απο Παγκρατι,Νικιφοριδη 21-23 Τηλ,2107653012
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικόπουλος, τον ιδιο λεμε....
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν πήγα το φίλτρο στην αντιπροσωπία , άλλαξαν το ιμπελερ και το αξονάκι και το φίλτρο τώρα δουλεύει μια χαρά. Το μόνο που ακούγεται είναι ένας μικρός θόρυβος αν βάλεις το αυτί σου δίπλα στο φίλτρο. Υποθέτω ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Σωστά ?
Μου είπαν ότι δεν με καλύπτει η εγγύηση επειδή αγόρασα το φίλτρο από Γερμανία.. Είναι σωστό αυτό????? Έχω στείλει e-mail στη Eheim με σχετική ερώτηση αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα.. Με χρέωσαν 10 ευρώ για την αλλαγή χωρίς απόδειξη, και καλά ότι μου έκαναν χάρη. Δεν καταλαβαίνω όμως είναι η δεν είναι Technical Support της Eheim? Γενικά όμως ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ολα τα προιοντα που πωλουνται εντος ευρωπαικης ενωσης ισχυει εγγυση 2 ετων ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ανεξαρτητως τι λενε τα manual.
Επισης δεν ισχυει η εννοια της αντιπροσωπειας.. Αν σε υποχρεωσει η eheim να τα στειλεις στη γερμανια ή στον τοπικο συνεργάτη της ειναι δικό της θέμα. Μπορεις παντα να της θυμησεις οτι υπαρχουν και αλλες ανερχομενες μάρκες. Παντως 10 ευρω ειναι οντως εξυπηρετηση... Την απορια θα σου τη λυσει η eheim.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για την ουσία του θέματος: Οι τύποι αυτοί είναι υπάλληλοι της Eheim, ή κάποιος "κακομήρης" (σε εισαγωγικά) που ψάχνει το μεροκάματο; Αν είναι το δεύτερο, αν τό έκανε με τους τύπους, η αλληλογραφία με την 'μαμα' εταιρία να παρει τα λεφτά του πίσω, είναι πολύ περισσότερα απο 10 ευρω!!! Πράγματι χάρη σου έκανε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |
eheim 2213 clasic | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-04 02:50 |
EHEIM classic 2213 | Emmanuela | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 24-09-03 18:16 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |
Ανταλλακτικo για Eheim 2213 | Yiannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-03-03 00:34 |