|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προχωρα αφοβα. Απλα προσπαθησε να μην μαζευεις το πρωτο νερο της βροχης που πεφτει. Ασε να βρεξει κανενα τεταρτο και μετα μαζευε.
Εδω και 6-7 χρονια χρησιμοποιω το νερο της βροχης και μαλιστα σε γαριδαδικα (CRS κ.λ.π.) με αψογα αποτελεσματα. Εμενα μου βγαζει GH 1-2, KH 0-1 TDS 15. Εχει να κανει -οπως γραφεις- με το τσιμεντο στο ταρατσα. Οπως πεφτει οξινη η βροχη διαλυει ασβεστιο και περναει στο νερο. Αν περασεις με καποιο ελαστομερες την ταρατσα..θα σου βγαζει τιμες σχεδον μηδενικες.. Εγω εχω 5 ντεποζιτα χ 500 λιτρα. 2.500 λιτρα που μου βγαζουν ολο το καλοκαιρι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος, τετοια πες μου. εγω εχω σκεφτει σαν προσωρινη λυση να ντυσω με ναυλον το σημειο της ταρατσας που καταληγει στην συγκεκριμενη υδροροη, ετσι ωστε να μην εχει καθολου επαφη το νερο με το μπετο.
πραγματικα θα μου λυθουνε τα χερια με το βροχινο νερο. το φιλτραρεις με καποιο τροπο το νερο πριν καταληξει στη δεξαμενη? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη φιλε μου, με τι φιλτραρεις?? (αν φιλτραρεις)
αν ημουν ακομη στο Βορρα δε θα ειχα αυτή την απορια, αλλα μιας και τελευταια ζω Αθηνα κι επισκεφθηκα αρκετα και την Κρητη.....ειδα και ο ιδιος την περιβοητη βροχη με λασπη (τη σκονη από την Αφρικη μπλα μπλα μπλα)...οποτε λογικα εκει στο Νοτο καποια προφυλαξη παιρνετε για να μη γινουν τα ενυδρεια σας όπως το αυτοκινητο μου.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
στις δεξαμενές έχεις κάποιο κυκλοφορητή ή το έχεις στάσιμο?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νερο α/ο | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-14 01:45 |
Νεροχελώνες και θολό νερο | venetsianos3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 17-03-13 21:38 |
ΝΕΡΟ | tkp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-11-11 23:20 |
νερο | silia | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 04-09-11 20:09 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |