|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το pcb υπάρχει περίπτωση να γίνει καμιά ομαδικη παραγγελεία αν όχι πόσο σου στοίχισε; Στην λίστα με τα υλικά είναι και το αδιάβροχο probe για την θερμοκρασία; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν παλι θελεις κυριλικια μπορεις να παρεις ετοιμο probe pt100 απο οπου εχουν βιομηχανικους αισθητηρες οπως ειναι αυτος αλλα ετοιμασου να πληρωσεις κατι παραπανω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το έχω δεί πολύ ζεστά το θέμα απο εχθές και μιάς και απέτυχα με το arduino λέω να ξεκινήσω αυτό, άν και λυπάμαι τα λεφτά που έχω δώσει για το arduino και τον κόπο μου μέχρι κουτί του έχω φτάξει με πολυκαρβονικό... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(τεμαχια - χρονος παραδοσης - τιμη με μεταφορικα χωρις VAT (21%)) - 2 τεμ - 7 ημ - 83Ε - 5 τεμ- 7 ημ- 115Ε - 10 τεμ- 7 ημ- 162Ε - 20 τεμ- 7 ημ- 221Ε - 50 τεμ- 10 ημ- 369Ε - 100 τεμ- 10 ημ- 543Ε Σαφως συμφερει καποιος να κανονισει να παραγγειλει περισσοτερα και να μοιραστει το κοστος με αλλους που θελουν επισης. Πριν ξεκινησεις βεβαιωσου οτι μπορεις να συναρμολογησεις τα SMD υλικα. Το εχεις ξανακανει ? |
|
||||
|
||||
![]()
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την κατασκευή ποια άτομα έχουν δηλώσει?
Μήπως θα πρέπει να μαζευόμαστε σιγά σιγά, ώστε να γίνει η παραγγελία των υλικών και να δούμε πόσο θα μας στοιχίσει τελικά?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Παίζουν και αυτά; Ναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θοδωρής Μ : 28-11-14 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδα στην ιστοσελίδα της ΕΨΕΜ πως έχει και αυτή στη 2η σελίδα http://www.epsem.gr/pdfs/eliwell_pdf.pdf
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Να ξεκαθαρισω ξανα οτι οι τιμες που δινω παραπανω ειναι για παραγγελια του pcb ΧΩΡΙΣ τα υλικα. Ειναι ετσι : Τα υλικα θα πρεπει να αγοραστουν χωριστα και φυσικα χρειαζεται συναρμολογηση. To διευκρινιζω γιατι ισως για καποιους να μην ειναι αυτονοητο (και γιατι θα επρεπε αλλωστε ?). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη abrous : 28-11-14 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GHL Profilux aquarium controller | aquarius | Λοιπός εξοπλισμός | 83 | 12-11-10 18:06 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |