|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο συμφωνω.το παραδειγμα του αρθρου ομως,λεει στην ουσια(και αν δεν το εχω καταλαβει σωστα διορθωσε με)πως τα ψαρια εκτροφης ειναι πιο ευαισθητα σε αποτομες μεταβολες αποτι τα αγρια ψαρια.
αυτο ειναι λογικο ισως,αφου τα αγρια ψαρια αντιμετωπιζουν τη φυση και οχι εμας. (παροτι υπαρχουν ενδειξεις και για το αντιθετο-δηλαδη γιατι θεωρουμε τα αγρια ψαρια πιο "δυσκολα" για ενυδρειο?) το αρθρο ομως δεν συγκρινει τα αγρια με τα ψαρια εκτροφης σε αλλους τομεις της ζωης τους,ουτε λεει κατι για το αν ευργετουνται τα ψαρια εκτροφης απο αυτες τις αλλαγες μακροπροθεσμα. σιγουρα το αρθρο δειχνει οτι υπαρχουν διαφορες μεταξυ αγριου και "εξημερωμενου" πληθυσμου,αλλα το ενα δεν ακυρωνει το αλλο. τουλαχιστον ετσι το λαμβανω εγω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Αγριες" παραμετρους νερου. (pH 3.00 και 3.5) Παραμετρους που προφανως δεν ειχε συναντησει το ψαρι εκτροφης και πως αντιδρα οργανισμος τους, με την εξισορροπιση ιοντων υπο αυτες τις παραμετρους. ------------------------- Αυτο που θα ηταν χρησιμο θα ηταν να "μετραγε" και τα αγρια ψαρια σε μεγαλο πεχα κλπ
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 27-11-14 στις 19:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι όπως τα εκτροφής έιχαν πρόβλημα σε πολύ χαμηλό pH έτσι και τα άγρια θα είχαν πρόβλημα σε πολύ υψηλό pH.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι τετοιο υποθετω κι εγω, αλλα με μετρημα θα ειμασταν σιγουροι.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τα πράγματα τα βλέπω λίγο πιο απλά... γιατί επιστημονική γνώση... ΔΕΝ έχω.
ΑΝ πάρεις έναν Εσκιμώο και τον μεταφέρεις στην κεντρική Αφρική... θα ιδρώσει τουλάχιστον... ΑΝ ΔΕΝ πάθει και καμιά θερμοπληξία. ΑΝ πάρεις κάποιον από μια φυλή της κεντρικής Αφρικής και τον πας στην Γροιλανδία... σε λίγες ώρες θα είναι νεκρός. Τα προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν είναι 2 τύπων... αυτά που είναι ορατά... και αυτά... που είναι αόρατα.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Αλλαγή Συνθηκών Διαβίωσης Των Οργανισμών | Jeepas | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 06-07-08 02:06 |
ζωντανές τροφές κατάλληλες για corydoras | noe | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 29-06-08 16:49 |
Μονομάχοι και άθλιες συνθήκες διαβίωσης | paraskevi_gr | Bettas | 4 | 12-11-07 13:49 |
Κατάλληλες συνθήκες για ψάρια αναπαραγωγής | mongoose | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-08-05 09:41 |