|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το διάβασα σε πολλές περιπτώσεις γεννας...αλλιώς σε κάθε γέννα θα επιβιωναν 200-300 μικρά... Η μάνα δεν έτρωγε απόλυτος τίποτα όλων αυτό το καιρό. Της άφηνα όλο τα βράδυ ταμπλετα μέσα στη κρυψωνα της,3 cm μακριά της κ το πρωί την έβγαζα ανεγγιχτη με Σαλιγκαρια πάνω της. Για βιταμίνες θα το κοιτάξω,άντε να μου φέρεις κ τα κυβακια. ![]() Τώρα που σταμάτησα τις αλλαγές λες να ρίχνω λίγο σοδα για το ασβέστιο;; Το σκέφτομαι αλλά δεν είμαι σίγουρος... |
|
|||
|
|||
![]()
οχι οχι
ουτε σοδα ουτε γκαζοζα! ![]() μπορείς να διαφωνείς κ δεν θα σου χαλάσω το χατήρι αλλά έχω πάνω απο 1000 γεννητούρια στα συγκεκριμένα κ πίστεψε με όταν έχουν κρυψώνες κ άπλα επιβιώνουν ΟΛΑ! αν είναι να χάσεις κανένα μπορεί να είναι κανένα το οποίο έτσι κ αλλιώς δεν θα άντεχε!! φαντάσου σε μια δεξαμενή 3Τ που να μην είναι βαθιά αλλά σχετικά ρηχή πόση έκταση έχεις... δεν έχει κ γωνιές για να τα "γωνιάσει" κάποιος αρα θα γλυτώσουν βέβαια στην φύση σαν είναι μικρά δεν κινδυνεύουν τόσο απο τους γονείς ή μεγαλύτερα αδερφάκια αλλά απο ψαρούκλες! θα σου παραθέσω ένα λινκ απο φωτό που βρήκα για να δεις τι έχω κ εγώ στα ενυδρεία μου (πέρα της δεξαμενής) https://i1.ytimg.com/vi/F6Ra5qTi7_M/hqdefault.jpg |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πόση "απλα"να έχουν 300 μικρά σε ένα τέτοιο ενυδρειο;; Αντε να φτιάξω 50-60 κρυψωνες με το ζόρι(λέμε τώρα) Σε forum Γερμανικό οι πάντες συμφωνούσαν ότι μαμα κ μπαμπας δε πρέπει να μείνουν μέσα με τα μικρά αλλά κ παλι αυτά με τη σειρά τους θα φαγωθουν μεταξύ τους κ θα μείνουν τα δυνατοτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
κ το ζευγαρι να αφήσεις μονα τους κ ατάιστα πίστεψε με πάλι θα φάει το ένα το άλλο...
απλά σε κρυψώνες θα έχεις τρόπους διαφυγής κ βέβαια δεν πλακώνονται απο την πρώτη εβδομάδα!!! βέβαια δεν συγκρίνω δεξαμενή με λίμνη κ ενυδρείο αλλα κ βέβαια ΔΕΝ θα μπορέσεις να τα κρατήσεις ΟΛΑ γιατί σίγουρα δεν θα σου μείνουν όλα! αν είχες κανένα μεγαλύτερο τότε θα κράταγες κάποια απο τα μικρά επιλεκτικά. τώρα τα δίνεις μόλις γίνουν σαν τις Αμανο κ λες κ ευχαριστώ! όποιος τα πάρει θα πρέπει να πάρει το πολύ 2 γιατι αν πάρει παραπάνω , πάλι 2 θα του μείνουν (αρσ κ θυλ.) βέβαια όχι με όσκαρ, αφρικάνες κλπ... γιατι δεν θα μείνει κανένα κλάρκιε κ βέβαια όχι με γκάμπυ νεον κλπ γιατι απλα δεν θα μείνει κανένα ψαράκι! δύσκολο είδος αλλά έχει κ αυτό την ομορφιά του! |
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ στο ενυδρειο σου μόνο δυο έχεις;;;
Αφού έχουμε ξαναπεί ότι μπορούν να μείνουν σε αναλογία 1 αρσενικό προς 3-4 θηλυκά.Μην επαναλαμβανομαστε!!! Τι ψάρια λες;;;επίσης έχουμε ξαναπεί ότι αυτό το είδος πρέπει να μένει μόνο του!!! Τα λέμε πολύ καιρό τώρα με το Βασίλη(kixlidatos)... |
|
|||
|
|||
![]()
δεν με προσέχεις.....
στα ενυδρεία μου έχω ΜΟΝΟ ζευγάρια κ ποτέ χαρέμι! (μπορεί να κάνουνε κ 1 με 3 κοκ αλλα εγω έχω μονο ζευγαρι) > το σχετικό με τα ψάρια κτλ το ανάφερα σαν συμπλήρωμα ότι πρέπει να τα δώσεις κ επειδή μπορεί να βρεθεί κόσμος απο εδώ μέσα , για αυτό το είπα! |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι,δεν εγραψες αυτο...για ξανά δες!!!
Φιλικά!!!! Εχεις 2 αρσενικά σε ένα ενυδρειο;;;; ![]() Για τι ενυδρειο μιλάμε;; Τόσο καιρό σου λέω να κανείς παρουσίαση!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
επειδή εδω και καιρο ψαχνω για κοκκινα clarkii (εχω και σχετικο ποστ) ειναι για ενα φιλο μου εχει ενα ετοιμο στρομενο ενυδρειο και με ενδιαφερει για 3-4....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύλλοι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Flakes | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-09 23:13 |
Ερώτηση για ενυδρείο γλυκού νερού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 03-09-08 21:14 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |