|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννησα και εγω firemouth..... Xθες..... Ειναι καμια 100αρια.... Βεβαια τα δικα μου ειναι πιο ομορφα απο του Μιχαλη, γιατι εχουν να μοιαξουν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον οι γεννες συνεχιζονται και την Κυριακη ειδα για πρωτη φορα ζωντανα την γεννα...... Απιστευτο θεαμα , η κοπελαρα μου να τα αμολαει σε ευθεια γραμμη και ο παληκαρας μου να ψεκαζει απο πισω.........
Παρτε και μερικες φωτο κατα τη διαρκεια του χαρμοσυνου..... ΥΓ ρε ασχετε Mikepuke το σιγουρα αρσενικο που μου δωσες γιατι γενναει αυγα...... Μηπως το εκανες αδερφη ;;;;;;;
Rock Rules Eternal Algae to the Planted Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pritanis : 29-11-05 στις 22:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα , την ωρα του χαρμοσυνου εκανες ματι μεσα απο την κλειδαροτρυπα και τραβαγες φωτογραφιες?
![]() ![]() Πολλα αυγα...:eek: :eek: Τι θα τα κανεις τοσα μωρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε να δουμε αν θα μεινουν και ποσα..... Το να δεις αυγα ειναι ευκολο το να κρατησεις μικρα ειναι ολη η ιστορια.....
|
||||
|
||||
![]()
Η δικια μου γεννα πηγε πολυ καλα παντως και υστερα απο 3 μηνες, εσωσα 18 μωρα!
Μερικα βλεπετε στην φωτο: ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω κρατησει 6 τα οποια πανε σφαιρα..... Δοκιμασα να χωρισω καποια σε γεννηστρα με γκαπακια 16 λιτρων και καποια αλλα τα αφησα στο ενυδρειο που γεννηθηκαν..... Απο τα 5 της γεννηστρας εμεινε το 1, ενω με τους γονεις απο το 40 εμειναν τα πεντε τα οποια ειναι κρυμμενα ασφαλη κατω απο ενα βραχο και βγαινουν μονο για φαι.....Φυσικα τα δικα μου ειναι πολυ πιο ομορφα απο του Mikepuke
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κοπριτανη, κατσε καλα ε?
μαθε να βγαζεις φωτο και μετα θα δουμε αν ειναι ομορφοτερα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|