|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω τπτ δύσκολο μέσα...αλλά ειμαι σε επιφυλακή μήπως κατι στραβωσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
κανε λιγο υπομονη τωρα και μετρα !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμμωνία, Νιτρώδη και Φωσφόρο μηδέν Νιτρικά πριν την αλλαγή κατω απο 20 Ολα εκτός απο τον Φωσφόρο (αυτόν με τεστ της salifert), τα μετράω με υγρά της API Ανέβασα και αλατότητα στο 1025+ Απ την αρχή νομιζω πως ήταν καλής ποιότητας ο βράχος και συμπλήρωνα με Stability (seachem) & Reef Elements (dennerle) Ετσι κι αλλιως το παρακολουθώ καθημερινά...η επιφυλακη παραμένει! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι σάκη!
Πολύ ωραία. Και βέβαια είναι νωρίς για κοράλια, αλλά αυτά είναι πολύ εύκολα. Να προσέχεις όμως όπως σου είπε και ο σάκης. Το ενυδρείο σου είναι πολύ φρέσκο και έχει σκαμπανεβάσματα. Την παβόνα κατέβασε την λίγο πιο κάτω. Απ'όσο μπορώ να δω δεν της πολυαρέσει εκεί. Η σινουλαρια με κλειστούς πολύποδες είναι τόσο καιρό ή στην φωτογράφιση την πέτυχες έτσι; Πρέπει να τονίσεις λίγο το μπλέ χρώμα στον φωτισμό σου. Θα δείξουν πολύ καλύτερα και τα κοράλια σου. Ίσως αν ανέβαζες λίγο τα κελβιν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τη sinularia την πετυχα με κλειστους πολυποδες! Οταν ειναι ανοιχτη ειναι πολυ μεγαλύτερη! Την panova θα την κατεβασω ![]() O φωτισμός πιστεύω να διορθωθεί μόλις βάλω και τη 2η 27watt λάμπα Θα εχω επι δύο (X2) τα παρακάτω Αριθμός / Χρώμα LED: 6 Cool White (10000k), 3 Blue (455nm) (2Χ27watt) Εναλλακτικά, πως μπορώ να αυξήσω το μπλε χρώμα? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε πολύ τις παραμέτρους σου.
Μην βιάζεσαι μόνο. Η υπομονή είναι παό τα προτερήματα του θαλασσινού αλλά ταυτόχρονα και η ευχαρίστηση ποθ σου προσφέρει..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και θα βάλλεις άλλα 6 άσπρα και 3 μπλε λεντ; Αν καταλαβα καλά; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λεω να βγαλω την 36αρα (δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη) και να βαλω μια ακομη 27αρα ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 26-11-14 στις 02:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |