|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχετε καμιά γνώμη αντίρρηση ??????????
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου αρεσε αρκετα.καλλες γεννες
![]() ------------------------- η μος αποκλειετε να μενει θα την φανε.επισης εχω ενσταση στα ξυλα γιατι κατεβαζουν το ph
]kostaskich 200 lit discus-cardinal -rodostomus-ancistrus 450lit malawi haplochromines ![]() 30 lit iriatherina-cpd-red chery Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostaskich : 25-11-14 στις 16:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
την moss την εχω βαλει ακριβως για αυτο τον λογο για να εχω να τσιμπανε
τα ξυλα το ειχα σκεφτει αυτο αλλα τα εχω στα ενυδρεια μου πανω απο 5 χρονια λες ακομα να κατεβασουν το ph?
|
||||
|
||||
![]()
Μ αρεσει να το χαιρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο έγινε!
Η ψαρο-σύνθεση όμως θέλει διορθώσεις. Τα auratus εκτός του ότι είναι σε λάθος αναλογίες (ένα αρσ. θέλει 4+ θηλ.) θα δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον κυριαρχώντας και σκοτώνοντας όσα μπορέσουν από τα άλλα φιλήσυχα είδη. Τα red zebra δεν θα τα έβαζα με τα λαμπίντο γιατί υπάρχει περίπτωση να υβριδίσουν. Το socolofi μόνο του τι γυρεύει? Στη θέση σου θα κρατούσα λαμπίντο-ασέϊ και θα έβαζα μαζί τους κάποιο άλλο συμβατό είδος (πχ Cynotilapia zebroides, Metriaclima callainos, Pseudotropheus cyaneorhabdos, Ps.demasoni, Ps.flavus κλπ) |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω αλλα επειδή μου έσπασε το ενα το φίλτρο αναγκαστικά να τα βάλω ολα στο μεγάλο γιατι είτε θα έπρεπε να τα αφήσω να ψοφήσουν η να τα βάλω στο μεγάλο η σκέψη ειναι να σωθούν σε όποιον τα θελει και όπως είπες να αφήσω λίμπιντο ασει και θελω να βάλω παρα πολυ demasoni που μου αρέσουν η άμα βρω καθαρά saulosi
------------------------- Τελικά την moss δεν την τρωει κανενα δεν τους αρέσει μάλλον ------------------------- τα ψαρια αν δεν τα παρει καποιος σκεφτομαι να το δωσω σε ενα τοπικο πετ που εχουμε εδω αλλα δεν ξερω που θα καταλήξουν τελικα για αυτο και διστάζω λιγο
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 26-11-14 στις 10:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο αποτέλεσμα... αν και η δεξια πλευρά μπορεί να βελτιωθεί πιστεύω, να δίχνει πιο φυσικό
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 300 lt malawi | saxlina | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 06-11-12 14:23 |
Παρουσίαση ενυδρείου Malawi | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 23-04-10 20:35 |
Παρουσιαση Βιοτοπος malawi-450lt | moros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 51 | 23-09-08 16:58 |
Παρουσίαση Malawi | KOKOBAS | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 05-06-08 23:52 |
Παρουσίαση ενυδρείου malawi | Andreas301 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 49 | 07-01-08 10:24 |