|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
3 δαγκωτο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Το τρία και μενα αυτό μ αρέσει θα το βγάλω και μια φωτό σαν το πρώτο πρώτο Με σκιές κλπ
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα χτες πρόσθεσα 10 red cherry και μερικά clea helena
![]() Σήμερα ξεκίνησα το πρωί για κυριακάτικη αλαγη νερού Ξεκίνησα με το λαστιχακι της αεραντλιας να ρουφάω και μετά απο λίγο Παρατήρησα οτι στο τζαμί και παντού στο νερο υπήρχε γόνος ![]() Μπορει κανεις να καταλάβει αν ειναι red cherry η μήπως ειναι απ τους προηγούμενους κατοίκους και γεμίσαμε danio ![]() Η αλλαγη ακυρώθηκε βέβαια και το νερο με το γόνο επέστρεψε στο ενυδρειο ![]() Δεν μου βάζει όλες τις φωτό μαζι ξέρει κανεις γιατι; Είμαι απο ipad.
|
||||
|
||||
![]()
Φωτό με το γονο
|
||||
|
||||
![]()
Ψαρια μου φαινονται
![]() Βαλε καμια ακομα πιο καθαρη.
|
||||
|
||||
![]()
Και τώρα τι κάνω;
![]() Δεν τις βλέπω καλά της γαριδες σου ![]() Πλάκα κάνω αν καταφέρω να τα μεγαλώσω η θα δωθουν η θα στήσω ενα 180 που ζαχαρωνα στις αγγελιες ![]() Τι να ταισω; Έτριψα μια τροφή ocean nutrition και την έριξα Έχω κατεψυγμενη αρτεμια κ red worm ------------------------- Καθαρή θα προσπαθήσω με την κάμερα τ απόγευμα αυτη ειναι απο κινητό. Πάντως κολυμπάνε παντού κ δεν βλέπω ποδαράκια μονο ματιά κ ουρά. ------------------------- Όντως ψάρια ειναι ,τα παρατήρησα τώρα εκτός απο καμμια 20αρια που ειναι στο τζαμί αλλα 20 τουλάχιστον κολυμπάνε στην επιφάνεια που έριξα σκόνη τροφή και σαν να τσιμπάνε ![]() ------------------------- Ενα μικρο βιντεακι με το γόνο http://youtu.be/GAd_Q1wcG0Q Βάλτε 720p Αλλαγές νερού θα κάνω αύριο με σωληνακι αεραντλιας Μπουκωμένο με βαμβάκι Σκούπα βυθού ξυσιμο τζάμια τα ξεχνάω Τα ψαρια πάντως δείχνουν να τρώνε ελυωσα μια τροφη σε Γουδί κ έριξα πουδρα Το μονο που φοβάμαι ειναι μην ανέβουν τα νιτρικα φωςφωρικα κ γεμίσει αλγες το ενυδρειο ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 30-11-14 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() http://youtu.be/dZZEjcLSlJE Αύριο θα αγοραστεί πρωί πρωί αυτη η τροφη http://www.aquascape.gr/index.php?op...d=15&Itemid=43 Αν έχει κανεις κάποια καλύτερη πρόταση μου λεει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Χρυσόψαρο και Amano | magman | Χρυσόψαρα | 10 | 09-12-10 10:49 |
AMANO | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 19-01-09 22:42 |