|
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνεις τότε λίγο πιο μεγάλες αλλαγές ή ακόμα καλύτερα ενα 20%-30% μεσοβδόμαδα, για να είναι τα νιτρικά κάτω από 20
|
||||
|
||||
![]()
Καλως θα κανω πιο μεγαλες αλλαγες. Νομιζω ειναι καλυτερα για να μην αγχωνω και το ψαρακι. Τωρα για τα νιτρικα επειδη το τεστ μου ειναι αυτο της profi στην κλιμακα του το 20-25-30 ειναι κατι σχετικο. Δεν ξερω αν τα εχεις χρησιμοποιησει ποτε. Δεν εχει σχεση με αυτο της jbl...
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάνεις τις αλλαγές ομαλά και με νερό που έχει την ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου δεν στρεσάρεται τι ψάρι, και αφου δεν είσαι και πολύ σίγουρος για το τι δείχνουν οι μετρήσεις σου, κάνε τις αλλαγές να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, οι τακτικές αλλαγές δεν κάνουν κακό. Προσωπικά , οταν είχα και εγω λάθος ενυδρείο για τα ψάρια μου (λάθη έχουμε κάνει όλοι) σε 55 λίτρα ενυδρείο αλλάζα για πολλούς μήνες 30-40 λίτρα το πρωι και 30-40 λίτρα το απόγευμα, αλλά τώρα έχω μια χρυσοψαρούκλα 25 εκατοστά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σωστα..δωσε αλλαγες !!!
ιδια θερμοκρασια να ειναι το νερο και χωρις χλωριο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε παιδιά, είπαμε αρχάριος αλλά τη θερμοκρασία και το αντιχλώριο το ξέρω
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει πρόβλημα??? | thoikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 28-03-11 21:56 |
Οι πέτρες μου μυρίζουν θάλασσα.Υπάρχει πρόβλημα? | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-03-08 21:00 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |