|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μάυρη άμμο που έχει δεν είναι πούδρα, είναι χοντρή άμμο, είναι πολύ ωραία, μόνο να ζητήσεις τη χαλαζιακή (και αν μπορείς να τη δοκιμάσεις μπροστά του με ακουα φόρτε) και θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πλύσιμο, την έχω βάλει στα χρυσόψαρα, αλλά την έχουν βάλει και άλλα παιδιά, πρόσεχε μόνο να ελέγξεις να είναι χαλαζιακή γιατί εχουν παρουσιαστεί κάποια κρούσματα τελευταία που άφριζε στο ακουα φορτε και ανέβαζε τη σληρότητα του νερού
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το έχω διαβάσει. Θα το προσέξω.. απλά έλεγα μήπως έβρισκα κάτι σε πιο ανοιχτό χρωμα
|
|
||||
|
||||
![]()
dude στη χωματοτεχνικη που ειχα παει εγω να παρω εχει πολλα κ αμμο κ χαλικι!!!κ σε διαφορες κοκκομετριες!!!
αν ειναι παμε μαζι μια βολτα να το δουμε.... κ παιρνουμε κ ακουα φορτε μαζι μας!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aquaforte έχει εκεί το παληκαρι ,σου κανει το τεστ απο μονος του αν του πεις οτι την θες για ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγή σχεδίων παιδιά. Σκέφτομαι να πάω σε δίσκους. 5-6 μικρά δισκάκια για αρχή μαζί με τους καρδινάλιους. Επομένως σκέφτομαι να αγοράσω μπεζ άμμο. Τι λέτε??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή ενυδρείου | Τσουπρακάκος παναγιώ | Bettas | 18 | 23-05-14 20:56 |
Αλλαγή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 06-02-09 11:46 |
Αλλαγή σύνθεσης ενυδρείου | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 69 | 29-03-08 11:38 |
Αλλαγή ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 01-03-07 05:19 |
Αλλαγή στο set up του ενυδρείου | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-06 00:25 |