|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε Χρηστο αν θες να κανεις κοπαδι στα 72 λιτρα θα επιλεξεις cardinal.
τα νεον μετα απο καιρο θα ειναι σκορπια διαδηλωση ![]() κοιτα και τους αρλεκινους αν σου αρεσουν.εχω κοπαδι 32 ατομων εδω και 7 χρονια και δεν εχουν χωρισει ουτε στιγμη.ασε που εχει ψοφησει μονο ενας.. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος, αλλα δεν ενδιαφερομαι εγω για νεον-καρδιναλιους
![]() θα πρεπει να ειναι ωραιο θεαμα οι αρλεκινοι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() sorry.στον Γιαννη πηγαινε.... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ok Δεν πειράζει όλοι τα ...μοιραζόμαστε εδώ.... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και απο μενα. Κ εγω χωρις να ειμαι σίγουρος το κοπαδιασμα θεωρω την μονη τους διαφορα. Τα καρντιναλ κοπαδιαζουν πολυ καλύτερα.
Ελπιζω να βοήθησα λιγακι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην αρχη κοπαδιαζουν , μετα ειναι σκόρπια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αρλεκινοι πιο ομαδικα ψαρια.
Δεν ειναι tetras, ειναι κυπρινοι και ειναι απο N.A Ασια υποψιν. Κινουνται συνηθως λιγο πιο ψηλα απο τα neon και cardinal στο ενυδρειο. Τα neon και cardinal πανε και βυθο για φαι και εξερευνηαη. Τα harlequin δεν θυμαμαι να εχω δει να πανε ποτε κατω. Γενικα προτιμησε ενα ειδος σμηνοψαρου στο ενυδρειο, αλλιως θα γινουν χειροτερα τα πραγματα απο ομαδοποιηση και θεαμα. Η παρουσια ενος ζευγους μικρων ειρηνικων νανοκιχλιδων, θα κρατησει τους κ@λους λιγο πιο σφιχτους στα σμηνοψαρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οτι θελει ας επιλεξει.ολα ωραια ειναι.ισως αν μου επιτρεπετε η φραση,θεωρω τα harlequin λιγο πιο ''ανθεκτικα'' μιας και εδω και 7 χρονια που τα εχω ειναι σε αψογη κατασταση..πιθανον τα καρντιναλ να ειναι πιο απαιτητικα στις καταλληλες συνθηκες. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν άλλα ψάρια καταλληλότερα και λιγότερο ευαίσθητα πάντως... για τόσο μικρό χώρο... όπως Pseudomugil, Iriatherina, κλπ.-
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 7 Neon Tetra, 4 Otocinclus και 2 Mikrogeophagus Ram...
Απλά ήθελα κάποιες γνώμες για σμηνόψαρα αντί των Neon, αφού το setup είναι Βιοτοπικό Ν. Αμερικής, με μαλάκωμα νερού με τύρφη, πλατανόφυλλα και λευκή άμμο στο βυθό και όλα τα προβλεπόμενα..... Τα Pseudomugil, Iriatherina δεν νομίζω να ταιριάζουν σε αυτό το στυλ..... Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις.... Κάθε άλλη πρόταση-συμβουλή δεκτή..... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
cardinal tetra | TRYFONAS K. | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 3 | 26-03-12 16:02 |
cardinal tetra | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 08-03-07 08:49 |