|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1ον Κανεις μας δεν γεννηθηκε γνωστης κι ολοι καπως ετσι ξεκινησαμε 2ον Στην πορεία ομως διορθώσαμε τα λαθη μας (ή μερος αυτών) 3ον Δεν αποτελεί άλλοθι το να εισαι "νεος" στο χομπι. Πλεον με τα φορουμ και το διαδίκτυο το σύνολο των πληροφοριών ειναι εκει και περιμενει 4ον Ακομη κι αν τα ειδη που εχεις ήταν συμβατά μεταξύ τους, η αναλογία τους, οι διαφορετικές απαιτήσεις σε τροφή κλπ θα τα έκαναν στην πορεία ασύμβατα 5ον Πριν βάλεις το οποιοδήποτε ψάρι, πρέπει εσύ ο ίδιος να ενημερωθείς για τις απαιτήσεις του 6ον Η μασημενη τροφή δεν φερνει γνωση ΥΓ : Οι ειρωνίες (εάν κι εφόσον υπάρχουν) είναι αποτέλεσμα του πως φιλτράρει ο καθενας μας τις απαντήσεις που παίρνει. Εαν πχ 10 άτομα σου λενε, βγάλε ψάρια και μην βάζεις άλλα κι εσύ επιλέξεις να φορτώσεις κι άλλο το ενυδρείο, τότε τι άλλη απάντηση περιμένεις να διαβάσεις? ΥΓ2 : Η συμβιωση πολλων ειδων ειναι εφικτη...για έναν έμπειρο χομπίστα! Εφόσον καταλήξεις στο ποια ψαρια σου αρεσουν, εδω είμαστε |
|
|||
|
|||
![]()
Επαναλαμβάνω ότι οι πληροφορίες που βρίσκω είναι αντικρουόμενες.
|
|
|||
|
|||
![]()
το βλεπω 10σελιδο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αντικρουομενο ειναι που εχεις τα κοπαδοψαρα σε ζευγαρια?
νομιζω οτι κανεις δε μπορει να ισχυρηστει κατι τετοιο..ακομα και ο πετσοπας. θα σου πω ακομη μια φορα οτι αν ακολουθησεις το φορουμ και το ιντερνετ θα βγεις κερδισμενος. λιγα ειναι τα πετσοπ που γνωριζουν και συμβουλευουν σωστα. το να βλεπεις τα διαφορετικα ειδη ως συμβατα για λιγο καιρο δεν ειναι επυτυχια.μετα απο λιγο παντα αρχιζουν τα προβληματα.το ξερω.το εχω κανει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
φοβάμαι όμως πως δεν μπήκες στο κόπο να διαβάσεις τα link που σου έβαλα για να μάθεις το τρόπο διαβίωσης του κάθε ψαριού και συνέχισες να λες για τις επιλογές σου και ότι θα προσθέσεις και άλλα ασύμβατα ψάρια, λογικό δεν ήταν να είναι ελαφρώς ειρωνική η επόμενη απάντηση μου ; ------------------------- Ολοι το έχουμε κάνει
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-11-14 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού λοιπόν σε πειράζουν οι ειρωνιες .... Ακου και αυτό ....
Κάτσε διάβασε πρώτα για αυτό που υποτίθεται θέλεις να ασχοληθείς και μετά να έρχεσαι να ρωτάς αυτα που ρωτάς... Το ότι η τεμπελιά ονομάζεται "νέος στο χόμπυ" και τέτοια κουραφεξαλα αρνούμαι να το δεχτώ .... Δηλαδή όταν πηγές να αγοράσεις αμάξι (αν και βάζω στοίχημα είσαι πιτσιρίκας) δε κοίταξε τίποτα ε!? Η οι πληροφορίες που έβρισκες ήταν "αντικρουόμενες" ?!?! ... Και για να χαλαρώσω λίγο το τρολαρισμα ..... Σου εχω μια πρόταση...δώστα όλα και πάρε έναν μονομαχο .... Αν καταφέρεις να το έχεις 6 μήνες ... ( είναι σχετικά ψαράκι για αρχαρίων ) .... Τότε θα δούμε από εσένα αλλά ποστ ! Υγ... Εύχομαι καλή τύχη ....γιατί τα ψαράκια σου το χρειάζονται εδώ μέσα υπάρχει ότι χρειαστείς ... Καλό διάβασμα ... Τρολ λόλ λολ.... Τρολ λολ λολ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω συμφωνω με αυτα που λετε αλλωστε αυτες ειναι οι παραμετροι που χρειαζονται τα ψαρια,μπορεις να το βρεις παντου.Αλλα ας μην φερομαστε με τετοιο τροπο στον ανθρωπο ,μπειτε λιγο στην θεση του ολοι μας καπως ετσι ξεκινησαμε.Πιο ειναι το πιο λογικο να εμπιστευτει τον πετσοπα που του τα πουλησε η δεκα αγνωστους ανθρωπους απο ενα φορουμ,αν και ευτο ειναι το σωστο,και εγω στην αρχη αργισα να το καταλαβω.Οταν πρωτοξεκινησα με τα ενυδρεια ειχα παρει ενα 10λιτρο ενυδρειακι (συνηθες λαθος) και ο πετσοπασ μου ειπε πως 4 χρυσοψαρα ειναι ενταξει και εγω τον ακουσα (μιαλο που ειχα!!!)την επομενη εβδομαδα ολα ψοφησαν (και πολυ αντεξαν).Αυτο που πρεπει να κανεις φιλε μου ειναι να μαθεις λιγα ακομα πραγματα για τα ψαρακια σου και να εμπιστευτεις τους εμπειτους,εγω που τους ακουσα δεν εχασα.αν θες τα ψαρακια σου να ζουν ευχαριστα και θες ενα ενυδρειο χωρις απωλειες πρεπει να εμπιστευτεις το φορουμ.Αλλωστε οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα χρηματα λιγα,πιστευω πως δεν εχεις την ορεξη να δινεις συνεχεια χρηματα για καινουργια ψαρια αφου ετσι οπως ειναι τωρα θα ψοφανε συνεχεια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τέτοιο πέσιμο δεν ξανάδα εδώ στο φόρουμ ουτε και σε ενυδρεια με χειρότερα λάθη ![]() Φιλε Giant ελπίζω και συ να καταλάβεις τα λάθη σου κ να τα διορθώσεις ,για τα ψαράκια σου πάνω απ ολα,και πιστεύω κ τα παιδιά που σε κραξαν θα σε βοηθήσουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δουλευόμαστε!!!
![]() Οποιος έχει χρόνο ας δει το ποστ Νο2 και το ποστ Νο3 Στο πρωτο ο Τακης του λεει τις διαφορές μεταξύ των ειδών που εχει κι εκεινων που θελει να βάλει και στο δευτερο του ζητάμε(ω) να κάνει παρουσίαση του ενυδρείου Που το ειδατε το πεσιμο...ειλικρινα απορω! Μηπως μετά τις απαντήσεις...άρχισε το τρολινγκ??? ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Προσωπικά δεν αφιερώνω χρόνο (εντός κι εκτός χόμπι) σε όσους έχουν προαποφασίσει τι θα κάνουν, ωστόσο ζητάνε απόψεις, σχολιάζουν χωρίς επιχειρήματα και στο τέλος ξαναγυρνάνε στις απόψεις που έτσι κι αλλιως είχαν αποφασίσει! Δεν αναφέρομαι συγκεκριμενα στον συγχομπίστα - για να μην θεωρεί κι αυτό πέσιμο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 24-11-14 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα .... Καλό διάβασμα....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα γραφει ενα απο τα πιο εγκυρα σαιτ με πληροφοριες διατηρησης ψαριων.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 23-11-14 στις 20:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποια πληροφορία βρηκες και ειναι αντικρουόμενη? (Δες επίσης στο δικό μου ποστ, το Νο5 σχόλιο και το "Η συμβιωση πολλων ειδων ειναι εφικτη...για έναν έμπειρο χομπίστα!") Δυστυχώς μέχρι τώρα μιλάς θεωρητικά χωρίς κάτι συγκεκριμένο, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα ποστ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω μικρά convict με guppy και neon tetra; | GiaNt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-14 18:38 |
tetra neon και guppy? | giorgos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-12-11 02:17 |