|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απορώ γιατί το ψάχνεις τόσο πολύ πάντως με τα λίτρα, το έχω ήδη δουλέψει 2 καλοκαίρια με πολύ μικρότερη παροχή λίτρων και δεν είχα κανένα πρόβλημα,για εμένα πιο πολύ θα μπερδευτείς.
Έχω 2 φίλτρα για το ενυδρείο μου ένα 2080 και ένα EHEIM professionel 3e 350, προσωπικά θεώρησα υπερβολή να το βάλω στο 2080 και γιαυτό το έριξα στο πιο μικρό φίλτρο και πήγε μια χαρά το καλοκαίρι. το chiller το μόνο που θέλει είναι χώρος να αερίζεται πίσω να μη το κολλήσεις σε κάποιον τοίχο δηλαδή και συνεχείς παροχή νερού τίποτε άλλο και δουλεύει ρολόι. |
|
||||
|
||||
![]()
στο παραπανω
''Κατι αλλο Το φρεον του (R-134-a) ειναι ευκολο να ανανεωθει οταν χρειαστει? Ποτε υπολογιζεται η ανανεωση του και μπορει να γινει απο ψυκτικο πχ που κανει σερβις σε air-co?'' η ανανεωση μπορει να γινει απο ψυκτικο πολυ ευκολα και οικονομικα αφου ειναι το φθηνοτερο ψυκτικο ρευστο της αγορας. υπολογισμος ανανεωσης δεν υπαρχει αφου ειναι κλειστο κυκλωμα.σε κανονικες συνθηκες δεν βαζουμε φρεον ποτε και πουθενα!!μονο σε περιπτωση διαρροης η οποια θα πρεπει να επισκευαστει αν υπαρξει.. σε πιο απλα λογια...στο ψυγειο βαζεις φρεον??πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν εχω ξαναδουλεψει chiller και παω by the book (οτι βλεπω στο manual), και γιατι εχουμε καιρο μεχρι το καλοκαιρι και αλλο "προβλημα" ενυδρειακο, δεν εχω να ασχοληθω
![]() Nαι, ευχαριστω πολυ. Ολους. Οτι αλλο προαιρείσθε.
|
||||
|
||||
![]()
Σε κανένα τρίμηνο τον βλέπω να γράφει υπόμνημα για τα chiller, τόσο πολύ που θα το χει ψάξει!!!
![]() (πρωινό σπαμ...επιτρέπεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δλδ αν είχα γράψει 11μηνο, να δω τι σχόλιο θα είχες κάνει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |