|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θελω να ελεγχω 2 καναλια λεντ, το πρωτο με 1*ldd 700 και το δευτερο με 8*ldd700, γι ανατολη δυση, θα χρειαστω ολα τα υλικα και εξαρτηματα που αναγραφονται στη δευτερη σελιδα;
Πολυ καλη προσπαθεια, οπως και να εχει ευχομαι καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελεις να ελεγχεις μονο το φωτισμο μεσω pwm (χωρις τα on/off relay) δεν χρειαζεσαι καν την πλακετα. Μπορεις να οδηγησεις τα pwm pin των LDD απευθειας απο τα αντιστοιχα pin του Raspberry καθως το LDD δεχεται απευθειας 3.3V logic levels. Αν εχεις αλλα led controller θα πρεπει να μελετησεις τα datasheet για να βεβαιωσεις τη συμβατοτητα των τασεων (πχ τα XP Power που χρησιμοποιω δεχονται 0-1.25V pwm και με 3V καταστρεφονται). Αυτος ειναι και ο λογος για τον οποιο υπαρχει κυκλωμα προσαρμογης στο pcb. Θα προσπαθησω να ανεβασω μεσα στις επομενες μερες ενα σχεδιο για οσους θελουν μονο τη λειτουργια του φωτισμου.
|
|
||||
|
||||
![]()
To hardware του piAquarium στην τελικη του μορφη
![]() Λειτουργει σταθερα χωρις ομως το web interface και με μερικες ελλειψεις. Εχω στα χερια μου και μια βαλβιδα και εναν ρυθμιστη πιεσης που μου δανεισε ο Δημητρης για τις δοκιμες στο tank... |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιος φιλε μου.. το κουτακι μηπως θα ηθελε κατι σε ποιο στεγανο-κλειστο? κατα τα αλλα προχωρα γερα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GHL Profilux aquarium controller | aquarius | Λοιπός εξοπλισμός | 83 | 12-11-10 18:06 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |