|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
αντε καλογεμιστο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλογέμιστο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
φιλε καλογεμιστο.
θελω να ρωτησω τους πιο εμπειρους στις κατασκευες, αν σε ενυδρειο 110*60*60 με 10αρι γυαλι δεν βαλουμε πανω κοντρες, υπαρχει προβλημα? το λεω γιατι ο τζαμας ξεχασε να μου τις κοψει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να πω καλογέμιστο ή καλογέμιστα? εγω στις φωτο βλέπω δυο όμοια ενυδρεία! βάλαμε παραγωγή?
να το/τα χαίρεσαι , καλό στρώσιμο κ με το καλό να βγάλεις φωτογραφίες να δούμε κ εμεις! το καπάκι μου άρεσε, μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα κ δεν φαίνεται τεράστιο! |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ το μπροστά είναι το δικό μου 1.32 μήκος
με 65 ύψος και 53 πλάτος.... είναι στο εργαστήριο του http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=9267 και έχει και άλλα υπό κατασκευή... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(Νομίζω) το είχα γράψει κ σε ενα αλλο ποστ οτι στα ενυδρεία δεν μετράει τόσο η υπερβολή όσο το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!! σε προγραμματάκι σου λέει οτι είναι οκ κ δεν εχεις πρόβλημα , όμως οι κόντρες δεν ειναι μονο για να κρατάνε την κοιλιά του γυαλιού αλλά κ άλλα στραβά που μπορούν να συμβούν όπως λάθος κίνηση κατα τον καθαρισμό κ να φάει αγκωνιά στην μέση ακριβώς... μέχρι κ το κορυφαίο που το είδα , να φάει μπάλα απο τα πιτσιρίκια που παίζανε στο σαλώνι !!! άρα καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε!!! |
|
|||
|
|||
![]()
πιστεύεται πως χρειάζεται
και άλλες κόντρες πάνω και κάτω? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αδερφε αν το φτιαχνει ο Χριστος μην φοβασαι τιποτα..
αν θες παραπανω κοντρες θα βαλεις μονο αν βαλεις μεσα τον ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το καπάκι από το ενυδρείο μου...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου........ | aristomenis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 21-07-12 13:31 |
Κατασκευή ενυδρείου | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-11-11 02:31 |
help!! Κατασκευή ενυδρείου | steliosr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 26-08-10 15:11 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |