|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να παει με την αμμωνια και το τεστ και να τους δειξει οτι δεν λειτουργει. Να του δωσουν αλλο που λειτουργει. Αν δεν συμβει αυτο, τοτε αποστολη emai στη sera https://www.sera.de/gr/sera-servicew...a-hotline.html και αναφορα του προβληματος και της μη εξυπηρετησης απο το συγκεκριμενο καταστημα ονομαστικα.
|
||||
|
||||
![]()
Oχι, sera εχω εγω (αμα ειναι θα τους στειλω παντως..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
email στην εκαστοτε εταιρεια
Οι συνθηκες διατηρησης/φυλαξης των τεστ στο καταστημα παιζει ρολο. Οπως και στο σπιτι μας.
|
||||
|
||||
![]()
Nαι, καταλαβαμε...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ειπε: ΕΕΕΕ ... ΤΙ ΝΑ ΣΑς ΠΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΘΑ ΧΑΛΑΣΕ ΚΛΠ ΚΛΠ |
|
||||
|
||||
![]()
Emai στην APi.
techservice@aquariumpharm.com Δωσε τους ολα τα στοιχεια. αριθμο μπουκαλιου (lot number), ημερομηνια ληξης κλπ και τα στοιχεια του καταστηματος που δεν σε εξυπηρετησε και το site τους αν εχουν. παραδειγμα για επικοινωνια http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...65&postcount=5
|
|||
|
|||
![]()
Τους εστειλα e mail θα δουμε τι θα απαντησουν...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πηγα χθες στο καταστημα που αγορασα το τεστ να ρωτησω απο κοντα τι γινεται με το συγκεκριμμενο τεστ αν μπορουμε να το δουμε μαζι μηπως κανω λαθος κλπ.
Απαντηση απο τον υπαλληλο: - τι να μετρησουμε αμμωνια που να την βρω; αν ειχα αμμωνια θα μου ειχαν ψοφησει τα ψαρια ![]() - τι εβαλες αμμωνια στο ενυδρειο σου για να την μετρησεις ![]() ![]() - Ααα οχι η αμμωνια που πηρες απο το φαρμακειο δεν ειναι η ιδια αμμωνια που μετραει το τεστ (ναι ειχε δικιο ![]() - Ααα η ΑΠΙ ειναι σοβαρη εταιρια δεν κανει λαθος (ναι η ΑΠΙ ειναι κατι σαν το θεο) ![]() Γενικα ηταν πολυ σοβαρος και ειχε διαθεση για να με εξυπηρετησει... ![]() ![]() Για αυτο και εγω θα τον ανταμειψω με το να μην το ενοχλησω ξανα σε κανενα απο τα πολυκαταστηματα (σουπερ μαρκετ) και θα φροντισω να ενημερωσω φιλους και γνωστους για την ποιοτητα της εξυπηρετησης τους. ![]() Τα σχολια δικας... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΝΗ3 Αν στο μπουκαλακι σου απο το φαρμακειο ειχε διαλυμα αμμωνιας ΝΗ3, αυτην ηταν. Το τεστ μετραει ολικη αμμωνια ΝΗ3/4 (αμμωνια ΝΗ3 και αμμωνιο ΝΗ4), οποτε και αμμωνια σκετη να βαλεις χωρις αμμωνιο, παλι επρεπε να εχεις ενδειξη στο τεστ. Χαιρετισματα δωσε και τις ευχες μου για καλο πασχα. ------------------------- Κανε μου τη χαρη και μετρα και λιγο αζαξ για τα τζαμια. Σκετο αζαξ. (καλυτερα οχι στο δοκιμαστικο σωληνα των τεστ και δεν εισαι σιγουρος για το πλυσιμο μετα)
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 23-11-14 στις 22:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
...και με αζαξ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαλασμένο τεστ ΝΗ3? | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 02-02-11 18:41 |
Τεστ αμμωνίας | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 30-08-10 11:36 |
Τεστ αμμωνίας | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-02-09 19:48 |
Τεστ αμμωνίας SERA | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-11-07 22:53 |