|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά , αυριο θα παραγγείλω αυτό το φίλτρο http://aquario.gr/filtra/esoterika-f...l#.VGy7c_msXGI
καθως και αυτό το υπόστρωμα σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό http://aquario.gr/frontida/frontida-...l#.VGy8XfmsXGI αν και βρήκα και flourite ,απλα αυτό μου αρέσει καλύτερα και σε εμφανιση θα παραγγείλω και καμιά ρίζα και σιγά σιγα ξεκινάω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και το onyx sand που διάλεξες ειναι πολυ ωραίο http://www.petsupermarket.gr/5952/πρ...φυτών-2kg.html
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή στη Κρήτη μου είναι δύσκολο να βρώ τα πάντα θα κάνω μέσα σε αυτές τις μέρες παραγγελία τα εξής
1)Seachem Flourite 7kg 2)τούλι ( ενυδρειακή κάλτσα της sera) για το φίλτρο 3)Βιολογικό υλικό για το φίλτρο ώστε να συμπληρώσω (βρήκα στην αποθήκη ένα resun magi200 φιλτρο με 200 lt/h ροή) 4)seachem prime 5)seachem flourish Επειδή δεν έχω την δυνατότητα για να κάνω συνέχεια παραγγελίες θα ήθελα να συμπληρώσετε ότι μπορεί να ξεχνάω και που είναι απαραίτητο για σωστή αρχή Ελεγα μαζί με τα πράγματα να παραγγείλω και μερικά φυτά Όπως : Micranthemum Monte Carlo Christmas moss Hemianthus micranthemoide Pelia Eleocharis Parvula Κανένα σχόλιο για τα φυτά ?? Υπάρχει κάποιο που θα έχει θέμα με 11watt φωτισμό στα 20 λίτρα ,λίπανση αραιή και υπόστρωμα ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα σου πρότεινα να αφήσεις το flourish μιας και έχεις flourite (περιέχει τα παντα ,και να παραγγειλεις flourish excel μιας και δεν έχεις co2. (Δεν ξερω τι παίζει με excel και γαριδες)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
με diy co2 λες να κανουν τα φυτα??? τι χρώμα flourite λές να βάλλω ??? λεω να παίξω με διχρωμία χαλαζιακής και flourite , με flourite όπου φυτευτουν φυτά , ενω χαλαζιακή μπροστά μπροστά ....το θέμα είναι ότι όλα αυτά που θέλουν υπόστρωμα θελουν co2 άρα δεν μπορώ να τα βάλλω , οπότε δεν ξερω αν αξίζει να βάλλω μόνο χαλαζιακή /// |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Diy co2 όλοι λένε για ανισορροπίες και αλγη Κοιτά ποιο ευκολα φυτα , γίνονται θαύματα με moss ,java fern,anubia Σαν αυτό.
|
|||
|
|||
![]()
εεε ναι έλεγα να δώ για κάτι εύκολο γιατί ο φωτισμός δεν είναι ο σωστός , co2 diy όλοι λένε για προβλήματα όπως λές με άλγες ( και εγώ το έχω διαβάσει) επομένως έλεγα να κινηθώ σε χαλαζιακό υπόστρωμα , ρίζα έχω θα βάλλω πάνω moss και έπειτα θα ήθελα να βρώ 2-3 φυτά για γύρω απο την ρίζα ,.... anubias αν και ωραίες δεν ξέρω αν θα μπούν μιάς και δεν θα μπορώ να τις κλαδέψω ( οι γαρίδες έχουν θέμα με τα χημικά που βγάζει στο νερό το φρεσκοκομμένο φυτό ) οπότε εάν βάλλω θα βάλλω nana , τι άλλα φυτα με μικρό φύλλωμα προτείνεις ??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Γαριδάδικο απο το 0 | billos95 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 86 | 26-02-14 22:49 |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |