|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια έχω μαζι με τις άλλες red cherry και 2 που είναι σκούρες καφέ με σχεδιάκια και την άσπρη γραμμή απο πάνω , κατα μήκος του σώματος...αύριο θα προσπαθήσω να βάλω και φωτογραφία απο τις δικές μου...πάντος είναι ολόιδιες με αυτη στη φωτογραφία..είναι low grade ? ή άλλο είδος ?
πωλούνται σαλιγκάρια ramshorn blue Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 25-03-16 στις 01:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Red cherry ειναι αλλα τείνουν προς τον άγριο χρωματισμό της neocaridina heteropoda.Εχει αναφερθεί ξανα παλαιότερα μετά απο πολλές γέννες εμφανιζοντουσαν και τέτοιες.
|
||||
|
||||
![]()
προσπάθησα τώρα να τις βγάλω με το κιν αλλα δεν βγαίνουν καλές....αυριο θα έχω φωτογραφικη..πάντως όσο τις παρατηρώ τόσο πιο πολυ μου αρέσουν ...έχουν κατι το διαφορετικό ...και το άκρο της ουράς τους είναι μαυρο η σχεδόν μαυρο..
------------------------- βρήκα μια ακόμη φωτο που μοιάζει πολύ σαν αυτή που λέει chocolate είναι.. ------------------------- ------------------------- Παράθεση:
![]()
πωλούνται σαλιγκάρια ramshorn blue Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gordon : 18-11-14 στις 23:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |