|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή να το προσπαθήσω η όχι ρε παιδιά με έχετε μπερδέψει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις ευκολα αν θελεις σου φτιαξουν κι ενα. τα μικρα DIY δεν κοστιζουν πολυ!!!! σε τοσο μικρο ενυδρειο δεν θα μπορεις να το χαρεις... θα πρεπει να εισαι συνεχεια στιν τσιτα μην συμβει κατι... οσο πιο μικρο το ενυδρειο πιο δυσκολο και με ευκολα προβληματα...
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω τώρα με το 60αρι και μετά θα πάω για μεγαλύτερο.
Μπορείτε να μου πείτε τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Ξέχασα να πω πως έχω ένα θερμοστάτη fluval και ένα φίλτρο εσωτερικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε μου... κανονικά όσο λιγότερα γνωρίζει κάποιος για ενυδρεία... τόσο μεγαλύτερο ενυδρείο χρειάζεται.... κι λόγος είναι απλός. Ο μεγάλος χώρος συγχωρεί λάθη... ο μικρός ΌΧΙ. Κάνε ένα τουλάχιστον 100λιτρο... για 2 κλόουν.- ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 18-11-14 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως γινετε???? | stefanos samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 22-01-11 16:50 |
γινετε;;; | asteris_veroia | Δίσκοι | 12 | 22-03-08 10:38 |
Θαλασσινο 60 λιτρα? | epistimon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 15-04-07 12:44 |
Λιτρα για θαλασσινο ενυδρείο | Carebean pirate | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 17-06-06 12:57 |