|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι CAE δηλαδή, διαολάκι, μπορεί να μην έκανε τη ζημιά αυτό , αλλά σίγουρα τρομάζει τα χρυσόψαρα. Σάκη , έχει κάνει αναφορά στο ενυδρείο του ο φίλος απο την Αυστραλία παλιότερα και με άλλα προβληματάκια (θα μου πεις τώρα που το ξέρετε οι υπόλοιποι) για αυτο και του απάντησα. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=82583 Φιλε antegeia στο είχα πει και τη προηγούμενη φορα, αν θες τα χρυσόψαρα κράτα μόνο αυτά , και ο γλύφτης με τα χρυσόψαρα δεν ζουν μαζί 1,5 χρόνο τωρα, "επιζουν" μαζί, έχει διαφορά αυτό , και όπως είδες τα προβλήματα συνεχίζονται, πρέπει να κάνεις δραστικές αλλαγές
|
||||
|
||||
![]()
To CAE την εχει κανει τη ζημια και οσο μεγαλωνει, χειροτερευει.
(CAE - Chinese Algae Eater - Gyrinocheilus aymonieri) Γνωστος για ζημιες σε χρυσοψαρα και αλλα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
+1!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας εχω παραθεσει φωτογραφιες για να μπορεσετε να αξιολογηξσετε καλυτερα την κατασταση. Σορρυ αλλα ο χοντουλης με δυσκολεε και δεν ειναι καθαρη η φωτο.
ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια. ΑΠο δω και μερα τι μελιγεννεσθε? διχνω τον CAE? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ανεβηκαν π[ριν ξανα ανεβαζω
|
|
||||
|
||||
![]()
Διώχνεις και το CAE και οτιδήποτε δεν είναι χρυσόψαρο, κάνεις μετρήσεις να δούμε σε τι κατάσταση είναι το νερό του ενυδρείου , και μια γενναία αλλαγή τη θεωρώ απαραίτητη. Επίσης θα πρέπει ννα φύγει και κάποιο χρυσόψαρο, εκτός και αν κανεις πιο τακτικές και μεγάλες αλλαγες, αυτό θα μας το πουν οι μετρήσεις καλύτερα. Πρέπει να δούμε μετρήσεις πριν την αλλαγή οπωσδήποτε. Απο εκεί και πέρα ίσως μια ήπια θεραπεία με melafix θα ηταν απαραίτητη, θεωρώ πως θα επουλώσει και τις τυχον πληγες των ψαριών
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δαγκωματιες δεν ειναι αυτα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φαγωμένη ουρα guppy | Pan_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 29-06-14 14:45 |
Φαγωμένη ουρά | john99 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 23-09-13 01:29 |
βοήθεια φαγωμένη ουρα | nikos1973 | Δίσκοι | 31 | 28-09-12 09:26 |
θάνατος χρυσόψαρου | emiako | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-01-12 22:58 |
Φαγωμένη anubia | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 22-06-07 12:25 |