|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Δεν ειμαι σε θέση να ξερω ποιος απ τους δύο θα αντέξει περισσότερο... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 16-11-14 στις 21:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη δεν προσεχεις καλα
![]() ειχαμε δει και παλαιοτερα με 8 ευρω και ειχα τσιμησει τοτε.. δυστυχως εχει 15 μερες που ηρθε αλλος ενας που παρρηγειλα στα 12 ευρω.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω τον τσιμπησα αλλα ανταλλακτικα αισθητηρα?
κονιγκ που θα βρουμε???
|
||||
|
||||
![]()
Οταν χρειαστείς 2,80 ο ένας
http://www.epsem.gr/products.php?cat...evel_clicked=2 Σελίδα 2 http://www.epsem.gr/pdfs/eliwell_pdf.pdf Και ανεμιστηράκια KONIG http://www.e-shop.gr/anemistires-koy...&filter-3148=1
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κι αλλου Konig πιο οικονομικα.
Googlαρετε Αισθητηρες εχει και στο Ebay για τους εκτος Αθηνας. (ψαχνετε για πλαστικο αισθητηρα NTC 10ΚΩ) Αλλαγη καθε 2 χρονια προαιρετικα ή συχνος ελεγχος για επαληθευση μετρησης
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΑΡ ΧΟ ΝΤΑΣ !!!!:
![]() Ευχαριστω φιλε!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βρισκεις στην ΕΨΕΜ στην Πειραιως, υπαρχουν αναλογα θεματα εδω με λιγη αναζητηση
μπες στο www.skroutz.gr και στην αναζητηση γραψε "Κonig 80" στα αποτελεσματα θα πατησεις το "Case Fan" και θα βρεις 18 καταστηματα που πουλανε τα 80αρια Konig (αν τα 80αρια ειναι αυτα που ψαχνεις) και διαλεγεις το καταστημα που σε βολευει να πας να τα παρεις ------------------------- ασε με προλαβαν τα παιδια ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 17-11-14 στις 00:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Controller θερμοκρασιας STC-1000 | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 122 | 01-06-16 16:27 |
διαφορες stc-1000 controller | johnbaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 14-07-13 22:07 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |