|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Συγγνώμη για την αδιακρισία μου, αλλά θα μπορούσες να μας πεις πόσο θα κοστήσει το φωτιστικό και πόσο το controler του; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 15-11-14 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους για τις γνωμες σας ειναι σημαντικες για μενα μιας και πρωτη φορα κανω κατι τετοιο.
Για uv εχω πολυ χωρο και μεγαλο τροφοδοτικο μπορω αργοτερα να προσθεσω να σε καλα! Φιλε umbrus αυτα ειναι τα λεντ http://goo.gl/I9BZ9q εγω για bridgelux τα αγορασα,με 3 απο αυτους που εβαλα δεν θα ειμαι οκ με την ψυξη λες?ειχα δει ενα θεμα του Κωστα που ειχαν βαλει παρομοια λεντ σε προφιλ αλουμινιου χωρις προβλημα.Ο arduino ρυθμιζει τους ανεμιστηρες και προστατευει τα λεντ οσο ανεβενει η θερμοκρασια ανεβαζει και τις στροφες απο τους ανεμιστηρες επισεις μπορεις να ορισεις σε πια θερμοκρασια θελεις να χαμηλονουν η να κλεινουν τα λεντ. Σταματη να σε καλα φιλαρακι εχεις κανει φοβερη δουλεια φιλε περιμενω να δω και το δηκο σου τελειωμενο. Πετρο κανενα προβλημα στο περιπου φωτιστικο και controller κοστισαν 350 ευρω απλα εχω μεγαλη τροφοδοσια και χωρο στην ψυκτρα για να το βελτιωσω αν θελω αργοτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έγινε με τα τουμπανο φωτιστικά ρε παιδια
![]() ![]() ![]() πολύ όμορφο και αισθητικά , πως το έκλεισες από επάνω ; Φακούς θα βάλεις ;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
χααχαχα ετσι ειναι Κωστα ολοι πεσαμε με τα μουτρα στα led!
![]() Σε ευχαριστω φιλαρακι το πλεξι το στερεωσα με ντιζες απο την ψυκτρα φακους λεω να μην βαλω αλλα θα δω πως θα παει,αν χρειαστει θα βαλω. |
|
||||
|
||||
![]()
To Plexiglass καταστρεφεται προοδευτικα με το φως ειδικα αν υπαρχει UV. Προτιμησε πολυκαρβονικο UV resistant. Υπαρχει της Bayer στην αγορα καθως και της General electric με το ονομα Lexan. Θα το βρεις εκει που αγορασες και το plexi. Ειναι ελαφρα πιο ακριβο αλλα δεν σπαει, δεν χαραζει και κυριως αντεχει στο UV.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα tips θα το εχω στο νου μου μολις χαλασει το πλεξι θα παω σε κατι τετοιο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led light | petros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-02-14 19:26 |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
led light- απορία | gmaravelisvet | Φωτισμός | 16 | 06-02-13 16:59 |
Black Light | mikrosaquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 05-07-11 21:20 |
Επιστροφη με light Reef | glazar | Reef | 13 | 02-06-11 17:43 |