|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο στήσιμο και όμορφα ψαράκια.Από φυτάκια εκτός από τις ανούμπιες κανένα crinum calamistratum θα του πήγαινε πάρα πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες στην Ηπειρο φιλε!
Το ph ειπες το αυξησες με σοδα φανταζομαι μαγειρικη,γιατι υπαρχει και θεραπευτικη χωρις γλουτενη και αλουμινιο... Ποση ριχνεις;και σε τι συχνοτητα;γιατι φανταζομαι με τις αλλαγες θα μειωνεται!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο βαρελι προετοιμασιας στα 120 λιτρα που ειναι το νερο της αλλαγης ριχνω 3 κουταλια σοδα. Ομως και στα ενδιαμεσα, προς το τελος της εβδομαδος, ριχνω 1_2 ακομα. Αλλαγη κανω καθε σ/κ. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα περιπου κουταλια για 40λιτρα,οποτε για μενα στα 320θελω οκτω!
Αλλα ποσο στο ανεβαζει και μενει σταθερο;η εχει μεγαλες διακυμανσεις; ------------------------- ....
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη saxlina : 15-11-14 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησα αποτο 7,5. Δηλαδη με τις πετρες που εβαλα μεσα μου εδωσαν την παραπανω τιμη. Απο κει και περα, καθως οι μερες περνουσαν και με την προσθηκη της σοδας μεσα σε ενα μηνα πηγα στο 8.0. Οι διακυμανσεις δεν ειναι μεγαλες,ευτυχως. Θα πεσει μεχρι 7.7 -7,8.
Παρελειψα να αναφερω, πως στην αλλαγη προσθετω και 1-2 κουταλια ενυδριακο αλατι. Περα απο ολα αυτα, θα πρεπει να σου πω, πως δεν θα πρεπει να χρησιμοποιησεις ''ως μπουσουλα'' την δικη μου περιπτωση. Το νερο στην περιοχη μου ειναι πολυ οξινο. Σκεψου οτι για χρονια με τους δισκους δεν ειχα ποτε αντιστροφη οσμοση και ειχα ph κατω απο 6.0. Οποτε καλυτερα θα ειναι να κανεις τους υπολογισμους για την ποσοτητα της σοδας με βαση το νερο της περιοχης σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο ενα χρόνο+, μερικές φωτο ακόμα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η δική μου... λιμνούλα | systemdennis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 173 | 07-10-22 21:22 |
Η δική μου Malawi Lake | Undertaker | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 31 | 30-05-14 15:50 |
Είναι μόνο δική μου η απορία? | rtolis | Γαρίδες | 9 | 25-10-10 20:30 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |