|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγήκε σχεδόν όλο το hardscape γιατι με τα φυτα που πρόσθεσα δεν χωρούσε τίποτα αλλο
![]() ![]() οπότε παει για full Dutch, έχω αδυναμία στα φυτα τι να κάνω; Τα φυτα ειναι : Leucocephala,tripartita,waillichi,rotundufolia,lud wigia perennis,caroliniana,fern narrow, Marsilea,elatinoides,hygrophila polysperma,zosterifolia ,limnophilla aromatica, Ludwigia Rubin,pinatifida,bacopa australis,cardamine lyrata,lobelia cardinalis.
|
||||
|
||||
![]()
Φωτό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν επειδή είχα στο μυαλό μου κατι άλλο απ την αρχή και με έτρωγε
Εντελώς ξαφνικά χτες που ήμουν σπιτι μονος έφυγα για χωματεχνικη και σε 4 περίπου ωρες το αποτέλεσμα ηταν αυτο Ακούω γνώμες η φωτό ειναι απο κινητό με εφέ της κάμερας Τα ζεβρακια έχω κανονίσει να φύγουν λόγω οτι τους έχω κλείσει πολυ το χώρο με της πετρες. Τα φυτα λογικά θα φύγουν και θα μπουν eleocharis acicularis ,και Monte Carlo?? Απο ιχθυοσυνθεση σκέφτομαι bubblebee goby η mosquito rasbora η ??? ![]() Γαριδες; ![]() Θα εκτιμούσα όλες τις απόψεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80x36x50 Όγκος:125lt Κατηγορία: Φυτά:bacopa Australia,java fern narrow,Monte Carlo,marsilea hirsuta,rotala indica,zosterifolia,ludwigia perennis,limnophila aromatica,hydrocotyle tripartita Ψάρια / ¶λλα είδη:6 golden zebra danio ,2 clea Helena Διακοσμητικά υλικά:λαβα πετρα,χαλίκι χαλαζιακο μαύρο. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:2x28w sylvania grolux 2 *20watt Philips υπαρχει δυνατότητα Να πάω μέχρι 178watt ![]() Διάρκεια φωτισμού: 7 ωρες μονο η 2 grolux Φιλτράρισμα:jbl crystal profi e900 Θερμοστάτης:fluval 100watt Λίπανση: Παροχή CO2:μπουκαλα 5κιλη Παράμετροι: pH:6,8 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):>10 Αλλαγές νερού?? Θερμοκρασία:23
|
||||
|
||||
![]()
Καμία σχέση με το προηγούμενο , πολυ πιο όμορφο, μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Τάκη
![]() ------------------------- Καλημέρα σήμερα παρατήρησα οτι η μπουκαλα δεν βγάζει σταθερά φυσάλιδες co2 τι κάνω ; Ειναι ρυθμισμένη στης 3-φυσάλιδες το δευτερόλεπτο και κανει κατι ξεσπάσματα μετά κόβει λίγο κλπ. Θα έχω αλγες; Η μπουκαλα ειναι γεμάτη τη γέμισα πριν μια βδομάδα νομίζω οτι το προβλημα ειναι στην βελονοειδη κάπου διάβασα για συντήρηση καθάρισμα ξέρει κανεις τίποτα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 23-11-14 στις 12:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο. οντως καμια σχεση με πριν. μαρεσε πολυ το σχημα στις αριστερες πετρες. θα σε συμβουλευα να παιξεις με μικρα φυτα και σε καθαρες γραμμες. περιμενουμε τη συνεχεια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Χρυσόψαρο και Amano | magman | Χρυσόψαρα | 10 | 09-12-10 10:49 |
AMANO | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 19-01-09 22:42 |