|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού έγινε μια ενίσχυση της φίλτρανσης και τώρα το ενυδρείο τρέχει με
1 Hydor prof 600(1300 l/h) + 1 AquaNova NCF 1500 (1500 l/h) ήρθε η ώρα να επιστρέψουν τα 19 μικρά saulosi (οι θηλυκές τα άφησαν στις 28 και 29/10/14 ) από τη γεννήστρα στο κυρίως ενυδρείο, όπου μεγαλώνουν κι άλλα 3 από άλλη θηλυκιά που τα άφησε εκεί μέσα. Μερικές νέες φωτο απ' το παραφορτωμένο μου ![]() 1,2,3 φαίνονται αρκετά μικρά 4,5 φαίνεται επάνω ο κυρίαρχος αρσενικός P.saulosi και κάτω του ο β' στην ιεραρχία (βλέπετε ότι προσπαθεί να κρατήσει τα χρώματα θηλυκού ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνέχεια
1,2 ο κυρίαρχος |
|
||||
|
||||
![]()
Στην 1η χαμηλά φαίνεται ένα μικρό callainos
και στην 3η φαίνεται ο Β' αρσενικός saulosi |
|
||||
|
||||
![]()
και τελευταίες (ξέρω ότι είναι χάλια οι φωτο) η γεννήστρα με
την γέννα που έδωσε ένα μόνο θηλυκό (~20 μικρά) στις 11/1/15 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα σε βρισκω!κουκλακια ολα τους!!
για πες για το ακουανοβα γνωμη..κι εγω αυτο εβαλα..πως το εστησες? οι δυο τελευταιες φωτο ειναι κορυφη ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Στο aquanova άφησα το κάτω μπλε σφουγγάρι και το επάνω λευκό και ενδιάμεσα τίγκα siporax (είχα καβάτζα). Τον άνθρακα που είχε μέσα τον αφαίρεσα. Είναι αθόρυβο,με καλή ροή, φαίνεται ανθεκτικό σαν κατασκευή, δεν είναι ποιότητας οι φλάντζες που έχει ανάμεσα στα καλαθάκια που θέλουν μια προσοχή για να κάτσουν σωστά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
Malawi 500 λίτρα | ntritzt | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 21-12-12 16:33 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
650 λίτρα malawi τι να βάλω? | theodarras | Malawi | 40 | 14-11-10 18:50 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |