|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ αγαπημενο μου ψαρι κολυμπαει στον υφαλο μου!
![]() ![]() ![]() ![]() επισις πηρα ακομα δυο acanthastries! |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου ζήσει Σάκη!
Ωραίος. Είναι ψαρωμένος ακόμα. Δώστου χρόνο να προσαρμοστεί. |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζήσει ο κούκλος , πλακωσέ το στην μυσης και αρτέμια κατεψυγμένες φίλε γιατί έχει αδυνατήσει από την τελευταία φορά που το είδα , φουλ και αν μπορείς τον κύβο στο χέρι και μέσα ταισμά στο στόμα να γινει λίγο πιο τσουπωτό
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και εγω ετσι πιστευω οτι θα χρειαστει μερικες μερες να προσαρμοστει. απο το πρωι εχει μεγαλη διαφορα! ------------------------- Παράθεση:
χθες ταισα 2 φορες απο μισω πλακατι κατεψυγμενη μισιδα αλλα δεν τον ειδα να τσιμπαει! το θεμα ειναι οτι τον βλεπω να τσιμπαει κατι απο το βραχο και δεν ανησυχώ!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 13-11-14 στις 06:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από που αν επιτρέπεται...????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν επιτρέπετε! αν οχι παρακαλω να σβηστεί ... σορυ mod!
www.aquariumshop.gr.Με τους 3 πολύ ωραίους υπάλληλους που εχει το μαγαζι. Βαλια Δημητρη και τον Παναγιωτη που με βοήθησαν πολι σε ολες μου της επιλογες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε φωτό στο λαό!
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει ενα προβλημα δεν εχω καλη καμερα και δεν φενεται καθολου καλα. μολις μπορεσω θα σας βαλω!
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Για το αποτελεσμα θελει λιγο δουλιτσα ακομα μιας που θελω να αλλαξω καποια πραγματα! ------------------------- 16/11/14 19 30 Sg 1027 Kh 8 Mg 1440 Ca 500+ θερμοκρασια στους 24.8 ειχα ενα θεμα με την δοσομετρικη μπερδεψα την δοσολογια και ανεβασε πολι εδω και 15 μερες περιπου εκανα δυο φορες αλλαγή και δεν λεει να πεσει κατω απο το 500 τι μπορει να φταίει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 16-11-14 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορει να μην έχεις καταναλώσεις αυτή τη στιγμή, ή το σύστημα σου να λειτουργεί έτσι προς το παρών. Μη σε απασχολεί. Συνέχισε όπως είσαι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν πολι ασχολουμε αλλα ειμουν λιγο περιεργος μιπος κανω κατι λαθος! θα κανω αυτες τι μερες με τα δευτερα τεστ που εχω! μια φωτο απο το ενυδρειο βεβαια ειναι απο χαλια κινητο αλλα αφου επιμενετε δεν ηταν σωστο να μην βαλω! να πω οτι το το φωτιστικο ειναι 25+ποντους απο την επιφανια δουλευει στο 80% επιδι δεν εχω μετρηση θερμοκρασιες και δεν εχουν καθολου φακους! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν νομίζω πως απαγορεύεται να αναφέρονται ονόματα καταστημάτων και πολύ περισσότερο, καταστημάτων τα οποία φέρονται επαγγελματικά Τα συγκεκριμένα άτομα που αναφέρεις ειναι απ τους ελάχιστους επαγγελματικές που λενε "οχι, αυτο δεν κάνει για το ενυδρείο σου"... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα ζωντανα σακη. το τελικο αποτέλεσμα πιστευω θα είναι πολύ καλό.
βαλε και καμια γενική του ενυδρείου να χαζεψουμε.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |