|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Θα το ελέγξω … |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά την έκανα την βλακεία μου και με έναν αδέξιο χειρισμό έσπασα το κεραμικό αξονάκι.
Αύριο πάω καρφί στην αντιπροσωπία για αλλαγή άξονα και έλεγχο της συσκευής, γενικά ,για το θόρυβο, ο οποίος δεν λέει να σταματήσει….. Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι δεν έχουν spare parts και ότι πρέπει να αγοράσω από κάποιο pet shop (????????????????) |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα κάνε το σταυρό σου να βρεις το ανταλλακτικό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και να πεις οτι δεν στο ειπαμε?
Τελος παντων, τα καταστηματα που πουλανε impeler πουλανε και αξονακια. Τα πετσοπ τα ανταλλακτικα τα παιρνουν απο τον αντιπροσωπο.. Απλα δεν θελει να πουλησει λιανικως. Ρωτα τον ποιος εχει/ μπορει να φερει γρηγοροτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ, δε θυμαμαι οδο και αριθμο, ισως ο τολης ξερει, ειναι στη γειτονια του,Παγκρατι, και ειχα- μαλλον μου ειχε βρει, ενα αξονακι απο κει.
μια χαρα και δουλευει ρολοι για πολλλααααα χρονια. στειλε ενα πιεμ στον τολη. θα σου πει σιγουρα. |
|
|||
|
|||
![]()
HELLAS AQUARIUM(ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
Ν.ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ 21-2 ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΗΛ:2107653012 συνηθως εχει πολλα ανταλλακτικα eheim,κανε ενα τηλεφωνο |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα,επαθα την ιδια ζημια απο απροσεξια μου,και μου εστειλε ο Νικολουδης Δημητρης απο Παγκρατι,Νικιφοριδη 21-23 Τηλ,2107653012
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικόπουλος, τον ιδιο λεμε....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |
eheim 2213 clasic | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-04 02:50 |
EHEIM classic 2213 | Emmanuela | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 24-09-03 18:16 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |
Ανταλλακτικo για Eheim 2213 | Yiannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-03-03 00:34 |